YKS'ye Yönelik Yeni Web Sitemi Değerlendirir Misiniz? 🥳

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne gibi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim.
kullanıcı paneli var mı sitenin?
var ise deneme net kaydedici yapabilirsin yada takdir-teşekkür hesaplayıcı lgs puan hesaplayıcı gibi şeylerde kullanılıyor bunu ekleyebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
kullanıcı paneli var mı sitenin?
var ise deneme net kaydedici yapabilirsin yada takdir-teşekkür hesaplayıcı lgs puan hesaplayıcı gibi şeylerde kullanılıyor bunu ekleyebilirsin
Kullanıcı paneli var. Puan hesaplayıcı güzel olabilir. Önerileriniz için teşekkürler.

Gayet güzel olmuş eline sağlık da 17 Temmuza kadar unutmuştuk niye yine hatırlattın

• Beğen
Selamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?

karanlık tema eklesen yeter bence şuanlık yeterli gözüküyor

• Beğen
Güzel gözüküyor. Karanlık mod şart. Sürekli Kaynaklardan pdfler paylaşılabilirse mükemmel işleyen bir sistem olur. Benim kardeşim girecek bu sene eğer böyle bir şey olursa düzenli olarak indiririz artık ipad'e

• Beğen
  • Beğen
Selamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?

yksye çalışırken takıldığım yerlerden biri de doğru kaynak seçimiydi bununla alakalı öneride bulunan hiçbir site yok. çoğu kaynak yks'den zor oluyor önemli olan aynı seviyeyi yansıtması ki sınav sonucu öngörülebilir olsun

yksye çalışırken takıldığım yerlerden biri de doğru kaynak seçimiydi bununla alakalı öneride bulunan hiçbir site yok. çoğu kaynak yks'den zor oluyor önemli olan aynı seviyeyi yansıtması ki sınav sonucu öngörülebilir olsun
aynı şekilde öneride bulundum herkesin ihtiyacı olan bir şey bu

• Beğen
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,997
Üyeler
183,787
Son üye