kullanıcı paneli var mı sitenin?Ne gibi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim.
var ise deneme net kaydedici yapabilirsin yada takdir-teşekkür hesaplayıcı lgs puan hesaplayıcı gibi şeylerde kullanılıyor bunu ekleyebilirsin
kullanıcı paneli var mı sitenin?Ne gibi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim.
Kullanıcı paneli var. Puan hesaplayıcı güzel olabilir. Önerileriniz için teşekkürler.kullanıcı paneli var mı sitenin?
var ise deneme net kaydedici yapabilirsin yada takdir-teşekkür hesaplayıcı lgs puan hesaplayıcı gibi şeylerde kullanılıyor bunu ekleyebilirsin
karanlık tema eklesen yeter bence şuanlık yeterli gözüküyorSelamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane
YKS Forumu - YKS yardımlaÅma, soru çözümü, deneme sınavları ve daha fazlası.ykshane.com.tr
pdf işi sıkıntı davalık olabilirGüzel gözüküyor. Karanlık mod şart. Sürekli Kaynaklardan pdfler paylaşılabilirse mükemmel işleyen bir sistem olur. Benim kardeşim girecek bu sene eğer böyle bir şey olursa düzenli olarak indiririz artık ipad'e
Doğru diyorsun hocam. Belki telifsiz olanlar paylaşılır ancak o da ne kadar yeterli olur muammapdf işi sıkıntı davalık olabilir
yksye çalışırken takıldığım yerlerden biri de doğru kaynak seçimiydi bununla alakalı öneride bulunan hiçbir site yok. çoğu kaynak yks'den zor oluyor önemli olan aynı seviyeyi yansıtması ki sınav sonucu öngörülebilir olsunSelamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane
YKS Forumu - YKS yardımlaÅma, soru çözümü, deneme sınavları ve daha fazlası.ykshane.com.tr
aynı şekilde öneride bulundum herkesin ihtiyacı olan bir şey buyksye çalışırken takıldığım yerlerden biri de doğru kaynak seçimiydi bununla alakalı öneride bulunan hiçbir site yok. çoğu kaynak yks'den zor oluyor önemli olan aynı seviyeyi yansıtması ki sınav sonucu öngörülebilir olsun
mezun oldum tekrar girecegim ilk üyen ben olabilirimaynı şekilde öneride bulundum herkesin ihtiyacı olan bir şey bu
Hocam yeniden çalışmaya yavaş yavaş başlamak lazım .Gayet güzel olmuş eline sağlık da 17 Temmuza kadar unutmuştuk niye yine hatırlattın
Teşekkürler hocam. Yarından itibaren içerik eklemeye başlayacağım.mezun oldum tekrar girecegim ilk üyen ben olabilirim
Gerçkten çok güzel olmuşSelamün aleyküm. YKS sınavına yönelik bir web sitesi oluşturdum. Tasarım ve içerik olarak önerileriniz neler?
YKSHane