Neler Yeni

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Bunun en büyük nedeni eğitimsizlik bence.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

-cN4

80+ Bronze
Hocam egitimsizlik kismina katiliyorum fakat bu egitimin okul oncesi egitimden kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Aileden kaynakli bu sorunlar BENCE.
Bu arada boyle olan kisilere bu lafim alinmaniza gerek yok yani.
Hocam sorunuza gelirsek, klasik Toxic iste.
Sirf bu sebepten dolayi bugun itibari TR futbolunu takip etmiyorum artik Fenerbahceli olarak.
Liverpool, YNWA.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Herkesin dini kendine sen inanırsın inanmazsin senin sorunun senin dinine saygı duyarım ama inanmak zorunda değilim forumda var böyle arkadaş dini araştırmak cahiliktir Müslümanlıktan çıkmak havali olmak icin yapılır fln diyenler gerçi pek takmıyorum kendi sorunları

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Doğru.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yobaz insanlardan hazzetmem, bir insanda tartışma kültürü olmalı. Farklı görüşlere açık olmalı. Fakat şunu söylemek istiyorum, inançsız tayfada Müslümanlara nazaran daha çok bağnaz insan görüyorum. Bağnazlığı Müslümanlara atfeden ve kafasında oluşturduğu son derece yanlış İslam telakkisinin zıttında bir şeyler görünce hemen "Ayet büküyorsun, tercüme hatası diye lafı geveliyorsun, uydurma!" diye Müslümanlara çıkışan tonla inançsız var. Öyle olmayanları tenzih ederim fakat pek çoğu da araştırmıyor. İnternete yazıp ilk çıkan karikateist çelişki (?) maddelerini atıyor.

"Koskoca kâinatı yaratan Tanrı, benim gibi küçücük bir organizmaya haram diye sınır mı çizecek? Buna mı inanıyorsunuz cidden? Tanrı buna muhtaç mı?" gibi düşünceleri mantıklı zannediyorlar. Son derece tezat içeren cümleler kurduklarının farkında değiller. "Doğru bildiği inanca, düşünceye körü körüne bağlı olan. Hoşgörüden yoksun kimse." tanımına daha çok uyuyorlar. Bağnaz tanımına gerçekten uyacak Müslümanlara tek tük denk geldim. Pek çoğu sadece Allah'ın ve peygamberin emirlerini söylüyor, haramlardan sakınıyor. Lakin günümüz sözde modern dünyasında işler çok daha farklı olduğu için hemen yobaz, gerici, bağnaz damgası yiyorlar. Toplum ön yargılı, siz ön yargılısınız. Başka bir şey değil.

Berke Fitness

80+ Bronze

İslama ateizmden daha fazla zarar verenlerdir asıl onların cehenneme girmesi gerektiği görüşündeyim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Zaten islam yobazligi istemez he ince cizgi var kitaba baglanir sorun hosgoru iste halkimiz buna pek dikkat etmiyor. Ben bir muslumanim ve muslumanlik hosgoruyu ogretir bunu degil. Haklisiniz yani

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,273
İsim
Mert Can Ergün
yobaz müslümanlar katildir sivas merkezi insanları yobazdır onları koruyan devlet var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam egitimsizlik kismina katiliyorum fakat bu egitimin okul oncesi egitimden kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Aileden kaynakli bu sorunlar BENCE.
Bu arada boyle olan kisilere bu lafim alinmaniza gerek yok yani.
Hocam sorunuza gelirsek, klasik Toxic iste.
Sirf bu sebepten dolayi bugun itibari TR futbolunu takip etmiyorum artik Fenerbahceli olarak.
Liverpool, YNWA.
Demek ondan hala kanser olmadın. Fener 7 senedir kanser ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,160
Üyeler
167,442
Son üye
muriş
Top Bottom