Neler Yeni

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yozlaşmış her tür insan, millet, dini toplum çevresinde ki insanları da cehalete götüren, toplumu bozan zararlı varlıklardır.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Bunun en büyük nedeni eğitimsizlik bence.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence de yobazlık rahatsız edici düzeyde oluyor bazen

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bir yönden bakınca haklı olabilirsiniz ancak, İslam dininde "Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker" düşüncesiyle (İyiliği emret kötülükten alıkoy) bazı şeylere tepki gösterince yahut karışınca maalesef yobazlık olarak tanınıyor. Fakat İslam dini hoşgörü dini olmasına rağmen kendi dinini çok fazla tanımayan cahil kesimde müslüman olmayan her bir kişi için kin ve nefret besleyip, birçok yerde de tepki gösteriyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bir yönden bakınca haklı olabilirsiniz ancak, İslam dininde "Emr-i bi'l ma'rûf ve nehy-i anil münker" düşüncesiyle (İyiliği emret kötülükten alıkoy) bazı şeylere tepki gösterince yahut karışınca maalesef yobazlık olarak tanınıyor. Fakat İslam dini hoşgörü dini olmasına rağmen kendi dinini çok fazla tanımayan cahil kesimde müslüman olmayan her bir kişi için kin ve nefret besleyip, birçok yerde de tepki gösteriyor.
Katılıyorum hocam.

123kral14

80+ Silver
Alakasız fakat din hocası: Firavunun burnundan sivrisinek girmiş ve beyninin içinde dolaşmış. Firavunda buna dayanamayıp kendini öldürmüştür. Din hocası böyle bir hikaye anlattı bende dedim ki burun delikleri beyne gitmez. Hoca beni dışarı attı :D. Müslümanım tamam ama bazı şeyleri de sorayım da öğreneyim. Belki de burun delikleri beyne gidiyordur yanlış biliyorumdur?

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aslında toplumca düşünmemiz gereken "yobaz müslümanlar" dan önce "Yobaz Futbol fanatikleri" olmalı.
O farklı bir konu ama futbol fanatikliğide bir nevi dediğimiz şeye benziyor. İzle geç işte kendi takımın yenince ya da yenilince senin eline bişey geçmiyor.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alakasız fakat din hocası: Firavunun burnundan sivrisinek girmiş ve beyninin içinde dolaşmış. Firavunda buna dayanamayıp kendini öldürmüştür. Din hocası böyle bir hikaye anlattı bende dedim ki burun delikleri beyne gitmez. Hoca beni dışarı attı :D. Müslümanım tamam ama bazı şeyleri de sorayım da öğreneyim. Belki de burun delikleri beyne gidiyordur yanlış biliyorumdur?
O kulak değil miydi ya?

Top Bottom