Neler Yeni

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Forumda art arda din konuları açılınca bir anda konu dışında beliriyor bu konu, niye acaba?
Süslümanlar bazı şeyleri anlayincaya kadar yükseltmeye devam edicem.

Alfha13

80+ Silver
Süslümanlar bazı şeyleri anlayincaya kadar yükseltmeye devam edicem.
Ateizm misyonerlerinin, hawlıların veya senin dediğin ergenyusların bir şeyleri anlamaya ihtiyaçları yok tabii ki, onlar sorgulamış, aydınlanmışlar zaten.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ateizm misyonerlerinin, hawlıların veya senin dediğin ergenyusların bir şeyleri anlamaya ihtiyaçları yok tabii ki, onlar sorgulamış, aydınlanmışlar zaten.
Hiçbir şeyi sorguladıklarını sanmıyorum. Bir insan at gözlüğüyle çevresini göremez. Sorgulamayı bırak, sorgulamanın sözlük anlamını bile bilemeyecek seviyedeler.

Suwariba

80+ Silver
bir şey diyeceğim yobazlık din konusunda zorlama yapmaktır diye biliyorum ben
1. din konusunda başkalarına baskı yapmaya yönelen, dinsel bağnazlığı aşırılığa vardıran (kimse).
2. anlamı sizin dediğiniz.
ben hep din konusunda başkalarına baskı yapan diye alırdım anlamını
2 anlamda çok çirkin
eğitimle düzeltilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum.

Besim Tibuk

80+ Gold
İslâm’a ve Müslümanlara karşı düşmanca tavır alanlara ise bu hoşgörü gösterilmez. Bu durumda olmayan mürted sayısı da bir elin parmağını geçmez. Bu durumda olduğu için inkara kadar gidip dinsizliği seçmişlerdir zaten. Bolca dinle dalga, İslamofobi görürsün. Ehl-i kitabın da seni götüreceği kapı; bozuk tevhid, heva ve heves olduğundan yine hoş görülmez dostluk.
Buraya katılmıyorum.
Saygı duyan lakin inancını yitirmiş arkadaşlarım da var.
Bu kadar kesin bir yargıda bulunmanız yanlış.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
yobazlaşan aşırı dindarlar her dinde olabiliyor ama eğitimle biraz azaltılmaları gerek

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Bunun en büyük nedeni eğitimsizlik bence.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
hiç bir şey demiyorum, he he dedikten sonra kayboluyorum. böyle kişilerle sohbetimi devam ETTİRMEM. (elhamdülillah müslümanım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,593
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom