Neler Yeni

Yobazlaşmış Müslümanlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Bunun en büyük nedeni eğitimsizlik bence.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben dinime aşırı bağlıyım ama başkasının dinine niye karışayım banane herkes istediği dine inanabilir

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın. Kendi halinde olan, karşıdakinin fikirlerine saygı gösteren ''benim dinim bana senin dinin sana'' diyen müslüman kardeşlerime lafım yok. Lafım başlıkta yer alan tanıma uygun kişileredir.
bir inanca, düşünceye körü körüne aşırı ölçüde bağlanan hoşgörüden yoksun kişiler.

Ülkemizde bazı insanlar karşıdakinin fikirlerine saygı göstermeden, dinlemeden bağnazlık derecesinde düşüncelerini söyleme eğilimindeler.
Genellikle rahatsız edici ve tiksindirici tavırları vardır mesela sizi düşüncelerinizden dolayı rencide ederler.
Genelde bunu bir düşünceye körü körüne bağlanan toplumumuzda bulunan müslüman(?) insanlar yapmaktadır. Bu insanlarda bizleri dine yaklaştırmak yerine aksine uzaklaştırmaktadırlar.
Kendi düşüncelerini en iyi ve doğru düşünce olarak görürler ve eleştiriye kapalıdırlar.
Her yerde karşıma geliyor ve tiksiniyorum artık. Sokakta, toplu taşımada, okulda, forumda her yerde varlar. Cidden rahatsız edici bir şey.
Bunun en büyük nedeni eğitimsizlik bence.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aile ile ilgili bence.
Okul öncesi eğitimsizlik kur'an kursunda smackdown.
Okula başlandımı da Atatürke taptırılıyor gençler.
sürekli bir düşünceye körü körüne bağlanmak zorunda bırakılıyorlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Okula başlandımı da Atatürke taptırılıyor gençler.
Bu ne demek şimdi? Ne alaka. Kimsenin bi' kula taptığı yok. Milli değerlerimizi öğretemeyeceksek niye yaşıyoruz, niye eğitim alıyoruz?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bu ne demek şimdi? Ne alaka. Kimsenin bi' kula taptığı yok. Milli değerlerimizi öğretemeyeceksek niye yaşıyoruz, niye eğitim alıyoruz?

Eminmisin ?

1643891366864.png

1643891403550.png

1643891423952.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim burda anlatmak istediğim hepsini ölçülü bir şekilde değil.
eğitim sisteminin ve milletimizin bir düşünceye körü körüne bağlamaya çalışmasıdır.

Ya Atatürke düşman olacaksın ya da dine.
bu yüzden yobazlık ve gericilik var.
Ülkemiz bu yüzden gelişmiyor.

Muhsin Yazıcıoğlunun bir sözü vardır...
1643891645697.png

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Kasten yapılmış bir kaç görsel sadece. Atatürk kendisi diyor zaten kula kul olmayın diye. Bu düşünceye karşı çıkan ve Saltanatı sürdürmeyip Cumhuriyeti kuranda kendisi zaten. Allah razı olsun ondan.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Kasten yapılmış bir kaç görsel sadece. Atatürk kendisi diyor zaten kula kul olmayın diye. Bu düşünceye karşı çıkan ve Saltanatı sürdürmeyip Cumhuriyeti kuranda kendisi zaten. Allah razı olsun ondan.
Allah razı olsun.
Ben hakaret etmedim zaten.
Sadece ülkenin geldiği kutuplaşmayı gözler önüne sermek istedim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Alfha13

80+ Silver
Forumda art arda din konuları açılınca bir anda konu dışında beliriyor bu konu, niye acaba?

Top Bottom