bende de var Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Şampuanla kaşıyarak sert sert yıkarsan saçları azalır belki strestende olabilirArkadaşalar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bö neriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Bildiğim kadarıyla kepek ölü deri hücrelerinden oluşuyor. Ergenlik çağındasın üstüne deriyi yenilemeyi hızlandıran etkenler olursa yoğun kepek ile karşılaşıyor olabilirsin.Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Kafan kaşınıyorsa egzama da olabilir. Bi ara bana olmuştu. İğrenç bişe egzama.Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Şampuan değiştirme bir tane şampuan belirle kendine ve aynısını kullanArkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Bende 17 yaşımdayım. Kepek sorunu aşırı vardı. Kullandığım şampuanı ve şampuan miktarını değiştirdim. Olabildiğince az şampuan kullan (2-3 nohut hacminde bir şey kullanıyorum ben). Ve kepek şampuanları kullanmaya başladım.Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Kafanda yara gibi şeyler çıkıyomuydu çokçaKafan kaşınıyorsa egzama da olabilir. Bi ara bana olmuştu. İğrenç bişe egzama.
Katılıyorum güzel durulamazsan kepekler kalıyor.Bende 17 yaşımdayım. Kepek sorunu aşırı vardı. Kullandığım şampuanı ve şampuan miktarını değiştirdim. Olabildiğince az şampuan kullan (2-3 nohut hacminde bir şey kullanıyorum ben). Ve kepek şampuanları kullanmaya başladım.
Şampuandan sonrasında iyi durulama da çok önemli. Saçta şampuan kalırsa çok kepek kalıyor.
Şuan kepek sıfıra yakın.
Ek olarak, bu yaşta kepek normal bi durum zaten.Bende 17 yaşımdayım. Kepek sorunu aşırı vardı. Kullandığım şampuanı ve şampuan miktarını değiştirdim. Olabildiğince az şampuan kullan (2-3 nohut hacminde bir şey kullanıyorum ben). Ve kepek şampuanları kullanmaya başladım.
Şampuandan sonrasında iyi durulama da çok önemli. Saçta şampuan kalırsa çok kepek kalıyor.
Şuan kepek sıfıra yakın.