Neler Yeni

Yokmu anlayan biri MONİTÖR?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
Ben youtubede valorant içerikleri üretiyorum bu nebzede iyi vuruşlar güzel bi aime sahip olmak lazım
güzel aim güzel monitör demek birisi 1080p diyor birisi 2k diyor
ortalama 10.000TL bandında alına bilecek güzel bi monitör önerirmisin
hiç bilgim yok yayın esnasında
200 300 arası gidip geliyor FPS
Hayır kanka , 2k falan alma, 2k monitör hikayeli oyunlar içindir, fps oyunu oynuyorsan, olabildiğince tepki süresi az , olabildiğince hz'si yüksek bir monitör al, ve 24 ichden büyük olmasın, çünkü ekrana baktığında heryeri görmek istersin.
Ünlü profesyonel oyuncular ne kullanıyor, bak al birtanesini mesela, veya onlara paran yetmiyorsa dediğim gibi, sen hikayeli oynayan adam değilsin, sakın 2k alma, olabildiğince düşük MS, yüksek HZ, ve 24 inch olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ilkay yerli
Hayır kanka , 2k falan alma, 2k monitör hikayeli oyunlar içindir, fps oyunu oynuyorsan, olabildiğince tepki süresi az , olabildiğince hz'si yüksek bir monitör al, ve 24 ichden büyük olmasın, çünkü ekrana baktığında heryeri görmek istersin.
Ünlü profesyonel oyuncular ne kullanıyor, bak al birtanesini mesela, veya onlara paran yetmiyorsa dediğim gibi, sen hikayeli oynayan adam değilsin, sakın 2k alma, olabildiğince düşük MS, yüksek HZ, ve 24 inch olsun.
bana önerilen 2 monitör var seninde önerin varsa iyi olur
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-310-hz-oyuncu-u-fiyati,735739423.html
ortalama 200 300 fps alıyorum yayında

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Enes Budak
bana önerilen 2 monitör var seninde önerin varsa iyi olur
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-310-hz-oyuncu-u-fiyati,735739423.html
ortalama 200 300 fps alıyorum yayında
Ya kanka vallaha bildiğim bir monitör yok, ben Asus'un 165 hz 1ms 24inch monitorünü kullanıyorum, memnunum.

Yorumlara bak, bazı proların kullandıklarına bak, ona göre karar ver.

Genel kaideler önemli, sen eğer gerçekten rekabetçi bir şekilde FPS oyunları oynuyorsan, senin gidip 2k, 4ms bir monitor alman sacmalik olur, çünkü 2k hikayeli oyunlar içindir, FPS oyununda hiç kullanmazsın bile, 1920x1080d'de de gayet gayet iyi hikayeli oyunda oynanıyor.

Senin kriterlerin şunlar olmalı;
Yüksek HZ
Düşük MS
24 inch
Ve iyi bir marka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kanka vallaha bildiğim bir monitör yok, ben Asus'un 165 hz 1ms 24inch monitorünü kullanıyorum, memnunum.

Yorumlara bak, bazı proların kullandıklarına bak, ona göre karar ver.

Genel kaideler önemli, sen eğer gerçekten rekabetçi bir şekilde FPS oyunları oynuyorsan, senin gidip 2k, 4ms bir monitor alman sacmalik olur, çünkü 2k hikayeli oyunlar içindir, FPS oyununda hiç kullanmazsın bile, 1920x1080d'de de gayet gayet iyi hikayeli oyunda oynanıyor.

Senin kriterlerin şunlar olmalı;
Yüksek HZ
Düşük MS
24 inch
Ve iyi bir marka.

Benimki bundan galiba, bana yetiyor, ama yine bir araştır, nasıldır falan diye.

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Master yi
Alıcak olduğun monitörün özeşliklerinde 1Ms ama 1MS "GTG" yazıyor olmasına dikkat et

Top Bottom