Neler Yeni

Yoksa dolar düşüyor mu? Yatırımcı bulduk mu?

Bergee

80+ Silver
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!

1024xauto.jpg

Juiclair0

80+ Silver
Abu dabi veliaht prensi Şeyh Zayed Al Nahyan Türkiyeye gelmiş. Büyük bir yatırım yapacağı söyleniyor. Adamın gelmesi ile dolar bir anda 11.50'lere kadar düştü tabi şuan yine çıktı. Eğer gerçekten yatırım olursa büyük bir düşüş yaşayacak gibi dolar. Sağcısı solcusu farketmeksizin artık partide aynı şekilde farketmeksizin Türkiyem için en iyisi ne ise o olsun gerçekten gençlik olarak isyanlardayız umuyorum ki her şey daha güzel olacak inşALLAH!

Alıntıyı görüntüle
emeklilik vakti geldi galiba..

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Juiclair0

80+ Silver

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yine bir yerleri satıyorlardır bunlara.

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam dostum benim en vatansever sensin sakin ol zamanla...
Vatanseverlik ile bunun ne alakası var? Max yaş 13 falan sanırım. 24 yaşındayım bilgisayarımı kendim çalıştım didindim aldım. Yurt dışında böyle mi bu durum? Vatanseverlikten bahsediyor hala ulan ülkemde benden fazla mülteci var vatan mı kalmış o konulara girmeye gerek yok.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Vatanseverlik ile bunun ne alakası var? Max yaş 13 falan sanırım. 24 yaşındayım bilgisayarımı kendim çalıştım didindim aldım. Yurt dışında böyle mi bu durum? Vatanseverlikten bahsediyor hala ulan ülkemde benden fazla mülteci var vatan mı kalmış o konulara girmeye gerek yok.
Az once biri çocuk olmak üzere 3 kişi ile karşılaştım 3' ü de arap. İstanbuldayım. Türk bulamadım gelirken evime.

Bergee

80+ Silver
sence hulk gerçek olabilir mi? kısa vadede düşebilir 3 ay sonra tekrar tırmanışa geçer.
:D :D Geçmez umarım :(

Yine bir yerleri satıyorlardır bunlara.
Orası kesin :D

100 milyar dolar yatırım gelicek diyorlar sağlam para
Bende öyle duydum öyle bir durum olursa gerçekten büyük bir düşüş yaşar dolar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az once biri çocuk olmak üzere 3 kişi ile karşılaştım 3' ü de arap. İstanbuldayım. Türk bulamadım gelirken evime.
Türkistan olacak yakında ismi bundan korkuyorum....

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
bende markete girerken suriyeli gördüm geçen gün kasiyer arkamdaki suriyelileri görüp bıktım artık bunlardan dedi ve nereli olduğumu sordu aa buralardansın türksün dedi evet abi dedim sarıldı bedava çikolata verdi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İnşallah

Alıntıyı görüntüle
Erdoğan çok stratejiye önem veren birisi olduğu için olabilir bence.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,953
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr
Top Bottom