aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Şimdi iptal mi yalan mı?Alıntıyı görüntüle
O tweeti sildikten sonra bu tweeti attılar.
Şimdi iptal mi yalan mı?Alıntıyı görüntüle
O tweeti sildikten sonra bu tweeti attılar.
1. dönem notları ile geçirecekler yeniden.Sınavlar iptal olursa nasıl not verecekler (hiçbir derse girmeyen bne :/)
BilmemŞimdi iptal mi yalan mı?
1.Donem?Sınavlar iptal olursa nasıl not verecekler (hiçbir derse girmeyen bne :/)
Meali şu;Şimdi iptal mi yalan mı?
En son ki iptal sınavdan önceki gündüBu zamana kadar olmadıysa şimdide olmaz.
Geçen seneki gibi 1.dönem notları ile olabilirSınavlar iptal olursa nasıl not verecekler (hiçbir derse girmeyen bne :/)
O kim ise eğer isteği kabul olur ise güzel güzel küfür yiyecek.Meali şu;
Ziya Selçuk sınav iptali istiyor, arka plandaki biri istemiyor. O arka plandaki kişinin büyüklüğüne göre olaylar şekil alacak
Dostum büyük ihtimalle danışman ya da yardımcısıdır. Onlar değilse Cumhurbaşkanı kademesindendir. Yoksa sözü geçeceğini sanmıyorum.O kim ise eğer isteği kabul olur ise güzel güzel küfür yiyecek.
Ülkede yerli turiste de ihtiyaç var yabancı turist bu ülkeyi bir yere kadar döndürür. Sınav olursa tatil oranalrı düşer bu yüzden iptal verecekler, zaten haziran da sınav yapamazlar.sen düşünmüyorsun diye olmayacak değil bende düşünmüyorum fakat çok mantıklı geliyor yaz geldi turist çekmek için çok iyi bir yol
İnşallah Kılıçdaroğludur arkadaki iptal olur böyleceMeali şu;
Ziya Selçuk sınav iptali istiyor, arka plandaki biri istemiyor. O arka plandaki kişinin büyüklüğüne göre olaylar şekil alacak
Ne alakaİnşallah Kılıçdaroğludur arkadaki iptal olur böylece