Zerkavizs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Amazondan İşlemci ve Monitör sipariş ediyorum. Siparişi tamamlarken, Kredi Kartın bilgilerinde hata veriyor, düzenleye tıklayıp, tekrar girince düzeliyor ve kodu giriyorum sonra onaylanıyor, sipariş tamamlanıyor, sorun yok fakat 3 dakika sonra siparişlerim iptal oluyor. "Arada düzeltiyorlar, deneyerek yapabilirsiniz" demişler ve "3D Secure'yi kapatırsanız da oluyor" yazmışlar doğru mudur? Güvenli midir? Bir çözüm var mıdır?
Bir de mailime 3 kere falan "hesabınızda size ait olmayan sipariş geçiliyor iptal ettik" gibi bir bilgilendirici, koruma maili atmışlar fakat bu siparişleri 7 kere tekrarladım malesef. Yani artık bununla (güvenlikle) alakalı mı onu da anlayamıyorum. Zaten ne kart bilgilerimde, ne de banka limitlerimde bir problem yok kontrol ettim.
Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Bir de mailime 3 kere falan "hesabınızda size ait olmayan sipariş geçiliyor iptal ettik" gibi bir bilgilendirici, koruma maili atmışlar fakat bu siparişleri 7 kere tekrarladım malesef. Yani artık bununla (güvenlikle) alakalı mı onu da anlayamıyorum. Zaten ne kart bilgilerimde, ne de banka limitlerimde bir problem yok kontrol ettim.
Bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.
Son düzenleme: