Neler Yeni

YönTürk Ücret Talep Ediyor, Dolandırıcı Mı?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Selim
bize de bu tv paketi muhabbetini yapmışlar.Babam gelin bağlayın demiş.Sonra dolandırıcı çıktılar felan dedi babam detaylarını bilmiyorum ama.Arayan numara 850 ile başlıyormuş.
Ben inadına açıyordum turknetten bahsedince ben Vodafonenet kullanıyorum superonline kullanıyorum vs diyerek kandırıyordum yanlışlık olmuş diyerek kapatıyorlardı. Allah'tan internet babamın üzerine ama numara kendi numaram yoksa babamı kandirirlardi.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Turknetin de suçu var numaralar çatır çatır sızdırılıyor. Turknete geçtim 0850 numaralar aramaya başladı 3 kişiyi daha geçirdim o 3 kişiyi de aramaya başladılar hatta internetin aktiflestigi güne kadar biliyorlar. Klasik yalan da şu pakete dahil TV paketi mi ne varmış onu gelip bağlayacaklarmış onay istiyorlarmis. Yok zam gelecekmiş başka paket vereceklermis.
Numaralar sızdırılmıyor. Satılıyor. Sizin imzaladığını o GİŞ sözleşmeleri, KVKK sözleşmeleri hep bunlar üzerine kurulu.

Bu arada bahsettiğin dolandırıcı. Gerçek bir şey değil bu arada. Benide zamanında çok arıyorlardı. İstemiyorum diyip kapatıyordum. Bi kere canıma tak etti dolandırıcısınız biliyorum demiştim. Suratıma kapanan o telefondan sonra bir daha rahatsız etmediler beni.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Selim
Numaralar sızdırılmıyor. Satılıyor. Sizin imzaladığını o GİŞ sözleşmeleri, KVKK sözleşmeleri hep bunlar üzerine kurulu.

Bu arada bahsettiğin dolandırıcı. Gerçek bir şey değil bu arada. Benide zamanında çok arıyorlardı. İstemiyorum diyip kapatıyordum. Bi kere canıma tak etti dolandırıcısınız biliyorum demiştim. Suratıma kapanan o telefondan sonra bir daha rahatsız etmediler beni.
Beni de uzun zamandır aramiyorlar numaralarını teker teker kaydedip turknete Twitter'dan vermiştim.

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Yahu öyle zart diye abonelik mi yapılır abonelik falan yok. Gelip imza atmani isteyecekler kabul etme gönder kapından. Telefondan sadece taahhüt izni veriliyor abonelik için belgeye imza atman lazım seni kandırıp parana konacak işte. Ortada abonelik namına bir şey yoktur emin ol. O yüzden senden kurulum ücreti de alamazlar cayma bedeli de alamazlar. Telefonuna abonelikle ilgili kod geldi mi?
hayır gelmedi sabah turkneti aradım yardımcı oldular şirketin isminide verdim mahkemeye verecekler mis tekrardan turknete gecmem icin yardımci olacaklar

Mortingen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bob
Eh yorumlardan gördüğümüz üzere insanlarımız dolandırıcılığı meslek edinmiş ama kusura bakmayın da siz de yani izin vermeyin. Ben vodafone ile tüketici hkem heyetine 2 defa gittim 2. de kazandım. Siz de gidin cimere ve thh’ye şikayet edin. 50 lira da olsa vereyim parayı çıkayım demeyin. E devlet üzerinden başvurular sağlanabiliyor. Sizi arayan numaraları da şikayet edin ne de olsa onlar vazgeçmiyor ise biz neden şikayet etmekten vazgeçelim.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Selim
hayır gelmedi sabah turkneti aradım yardımcı oldular şirketin isminide verdim mahkemeye verecekler mis tekrardan turknete gecmem icin yardımci olacaklar
Turknet aboneliği iptal oldu mu ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,421
Üyeler
164,008
Son üye
flughert
Top Bottom