Neler Yeni

YönTürk Ücret Talep Ediyor, Dolandırıcı Mı?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Sizin dediginiz sey aktivasyon olmasin? Cunku aplikasyon apayri mecra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bilmiyorum ama adamlar dolandiricılik yolunu bulmuslar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gecis islemi olarak ayrica imza lazim ve dedigim gibi taahhut ses ile olan birsey degil islak imza gerekiyor bunun icin.

Ne aplikasyonu hocam ilk defa duydum boyle bir sistem.
Firmaya geçerken imzaladığım belgeler ve o an seçtiğim paket haricinde şuana kadar hiç imza ile taahhüt vermedim. 8 yıldır Superonline kullanıyorum mesela hep telefonla onay verdim. Mobil hatta da öyle.

Böyle bir zorunluluk olsa BTK bunu en azından büyük firmalarda engellerdi. İnternet sitelerinden de yeni taahhüt veriliyor hatta.

Taahhüt yok diyor yav iptal için para falan isteyemezler…

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
sadece telefondan onay şekli yok dolandırıcıdır net.
bu tarife değişikli falan değil farklı firmaya geçiştir ve evrak şarttır telefonda onay vermeyle olmaz

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Firmaya geçerken imzaladığım belgeler ve o an seçtiğim paket haricinde şuana kadar hiç imza ile taahhüt vermedim. 8 yıldır Superonline kullanıyorum mesela hep telefonla onay verdim. Mobil hatta da öyle.

Böyle bir zorunluluk olsa BTK bunu en azından büyük firmalarda engellerdi. İnternet sitelerinden de yeni taahhüt veriliyor hatta.
Firma degisiminde imza kesinlikle gerekiyor. Imza atmadiginiz taahhute itraz edip iptal edebilirsiniz imzam bulunmuyor diye bu yuzden imza sart. Eger ayni firmada taahhut yeniliyorsan veya paket yeniliyorsan o firmada zaten imzan bulundugu icin onay vermen yetiyor.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
aktivasyon hocam
Kurulum ucreti kesmisler o zaman. Ama yinede fazla. Netspeed turknet gibi firmalar 160tl kurulum ucreti istiyor. Internet sitelerini kurcalayin kurulum ucreti biryerlerde varmi diye eger 400 yaziyorsa yapacak birsey yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Vay heriflere bak şimdi anladım. Adamlar 400TL aktivasyon parası yazmış ama en az 6 ay kullananlar için bu ücreti almayacağız yazmış. Sorarsan taahhüt yok 😂

6 ay kullan sonra kapat bence. 400TL az para değil.

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Firma degisiminde imza kesinlikle gerekiyor. Imza atmadiginiz taahhute itraz edip iptal edebilirsiniz imzam bulunmuyor diye bu yuzden imza sart. Eger ayni firmada taahhut yeniliyorsan veya paket yeniliyorsan o firmada zaten imzan bulundugu icin onay vermen yetiyor

Kurulum ucreti kesmisler o zaman. Ama yinede fazla. Netspeed turknet gibi firmalar 160tl kurulum ucreti istiyor. Internet sitelerini kurcalayin kurulum ucreti biryerlerde varmi diye eger 400 yaziyorsa yapacak birsey yok.
yazıyor hocam

Vay heriflere bak şimdi anladım. Adamlar 400TL aktivasyon parası yazmış ama en az 6 ay kullananlar için bu ücreti almayacağız yazmış. Sorarsan taahhüt yok 😂

6 ay kullan sonra kapat bence. 400TL az para değil.
daha fazla ücret gelirse

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

Burak12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
6 ay internet fiyatı 125TL olarak kalırsa (umarım kalır) bir sorun yaşamazsınız gibi geldi. Çok abartı bir zam falan yaparlarsa o zaman çıkarsınız, aktivasyon ücreti sabit zaten onu da arttıramazlar herhalde 😂
valla ben yarın çikıcam internetide ustüme alıp omur boyu Turk netten çikamyacam

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,354
İsim
Selim
Yahu öyle zart diye abonelik mi yapılır abonelik falan yok. Gelip imza atmani isteyecekler kabul etme gönder kapından. Telefondan sadece taahhüt izni veriliyor abonelik için belgeye imza atman lazım seni kandırıp parana konacak işte. Ortada abonelik namına bir şey yoktur emin ol. O yüzden senden kurulum ücreti de alamazlar cayma bedeli de alamazlar. Telefonuna abonelikle ilgili kod geldi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,414
Üyeler
164,007
Son üye
turcoturcoglu
Top Bottom