Key yaptım malesefDiski klonlama vs. mi yaptın yoksa sıfır işletim sistemi mi kurdun içine?
Daha yeni hiç bişeyde yapmadım durduk yere 2 3 gündür başladıArtık kodları fln söylemiyor çok saçma bu Windows 11, olay görünteyicisine ulaşabiliyorsan belki ipucu vardır, onun dışında hep aklıma gelen ramler oluyor OC fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da düz corrupted files
Ordan ne gibi bi yol izleyeceğim kiOlay görüntüleyicisinde bak bu duruma. Muhtemelen genel intel graphics hatasıdır. Bana gelen intel ekran kartı güncellemesi sonrası başladı bu sorun. yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Dahili ekran kartının güncellenmesiyle sorun ortaya çıkmışsa benim durumumla muhtemelen aynıdır. Eğerki öyleyse bile temiz format atmak en temiz yol.
Olay görüntüleyicisinde windows günlükleri var soldaki klasörde. O günlüklerin içinde her şey detayıyla yazıyor. Bilgisayarınızın hata verdiği saniyeye kadar olan bilgiyi aklınızda yada kenarda tutun. Sonrasında bu olay görüntüleyicisinin içinde bu saniyede olan olaylara bakın. %100 bulacaksınız. Bilgisayarda olan tüm sorunları işlemleri burada görebiliyorsunuz. Kaçma olasılığı yoktur.Ordan ne gibi bi yol izleyeceğim ki