Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

da4141

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
111
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım lütfen bi destek verirmisiniz yeni topladım pc yi

Ekler

• windows-ta-hata-ekrani-artik-siyah-olacak.webp
    windows-ta-hata-ekrani-artik-siyah-olacak.webp
    3.8 KB · Hit: 117
Diski klonlama vs. mi yaptın yoksa sıfır işletim sistemi mi kurdun içine?

Kurabiliyorsan sıfır windows işletim sistemi kur içine youtube üzerinden bir sürü video var kolaylıkla kurabilirsin.

Artık kodları fln söylemiyor çok saçma bu Windows 11, olay görünteyicisine ulaşabiliyorsan belki ipucu vardır, onun dışında hep aklıma gelen ramler oluyor OC fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da düz corrupted files

Olay görüntüleyicisinde bak bu duruma. Muhtemelen genel intel graphics hatasıdır. Bana gelen intel ekran kartı güncellemesi sonrası başladı bu sorun. yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Dahili ekran kartının güncellenmesiyle sorun ortaya çıkmışsa benim durumumla muhtemelen aynıdır. Eğerki öyleyse bile temiz format atmak en temiz yol.

Artık kodları fln söylemiyor çok saçma bu Windows 11, olay görünteyicisine ulaşabiliyorsan belki ipucu vardır, onun dışında hep aklıma gelen ramler oluyor OC fln

Ya da düz corrupted files
Daha yeni hiç bişeyde yapmadım durduk yere 2 3 gündür başladı

Olay görüntüleyicisinde bak bu duruma. Muhtemelen genel intel graphics hatasıdır. Bana gelen intel ekran kartı güncellemesi sonrası başladı bu sorun. yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyor. Dahili ekran kartının güncellenmesiyle sorun ortaya çıkmışsa benim durumumla muhtemelen aynıdır. Eğerki öyleyse bile temiz format atmak en temiz yol.
Ordan ne gibi bi yol izleyeceğim ki

Ordan ne gibi bi yol izleyeceğim ki
Olay görüntüleyicisinde windows günlükleri var soldaki klasörde. O günlüklerin içinde her şey detayıyla yazıyor. Bilgisayarınızın hata verdiği saniyeye kadar olan bilgiyi aklınızda yada kenarda tutun. Sonrasında bu olay görüntüleyicisinin içinde bu saniyede olan olaylara bakın. %100 bulacaksınız. Bilgisayarda olan tüm sorunları işlemleri burada görebiliyorsunuz. Kaçma olasılığı yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,208
Son üye
emrevia
Geri