Yaşın kaçYoutube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım
Yaşın kaç dostum?Youtube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım
30 yaşında bir bireyin hiçbir şey bilmeden yorumladığı ürünü sen o ürünü yapan şirket kadar bilgin olduğu sürece yaşın bir önemi yok. Konuşma tonun o ürün hakkında kısa ve öz bilgiler ile anlatırsan insanlar yavaş yavaş kanalını keşfetir ve kanalın büyür ama sadece para için süreyi ve laflarını uzatma eskiden olsa turardı ama şuan için çok zor sade ve öz bilgiler ile belli bir yol izlersen mutlaka bir süre sonra başarılı olursun...Youtube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım
Kimseyi ipleme ve ne istiyorsan yap istiyorsan yorumları kapat videolarda sana kalmış ben ilk videomu 13 yaşımda atmıştım şu an 21 yaşındayım ama yalan yok sesimi duyunca o eski videolarda ki halimin bune o üç haneli kelime yi söylüyorum sonraYoutube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım