Neler Yeni

Youtube Başlamak İstiyorum Ama...

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Youtube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Boş ver. Eğer verdiğin bilgi doğruysa birilerinin ne dediğinin hiçbir önemi yok. Mantıklı eleştirileri değerlendirirsin, direkt olarak linç üzerine kurulu eleştirileri de engelleyip yoluna devam edersin.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Başla gitsin, insanların ne düşündüğünü kafana takarak hiçbir yere varamazsın. Çekmek istiyorsan devam et.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Yorumlara Takılma Doğru Ol İzlenme İçin Kendini Bozma Doğru Ol Sempatik Ol İşler İyi gider.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Youtube başlamak istiyorum teknolojik şeyleri inceleyen bi kanal açmak istiyorum ama yaşımdan dolayı ön yargı yiyeceğimden linçleneceğimden aşağılanacağımdan korkuyorum sizce başlamalımıyım
Yaşın kaç

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Özgüvenini arttıracak şekilde kendini ikna et, kimsenin ne dediğini takma.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaşın kaç dostum?
Yüzünü göstermeden sadece üstten çekim yaparak başlayabilirsin.

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
30 yaşında bir bireyin hiçbir şey bilmeden yorumladığı ürünü sen o ürünü yapan şirket kadar bilgin olduğu sürece yaşın bir önemi yok. Konuşma tonun o ürün hakkında kısa ve öz bilgiler ile anlatırsan insanlar yavaş yavaş kanalını keşfetir ve kanalın büyür ama sadece para için süreyi ve laflarını uzatma eskiden olsa turardı ama şuan için çok zor sade ve öz bilgiler ile belli bir yol izlersen mutlaka bir süre sonra başarılı olursun...

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kimseyi ipleme ve ne istiyorsan yap istiyorsan yorumları kapat videolarda sana kalmış ben ilk videomu 13 yaşımda atmıştım şu an 21 yaşındayım ama yalan yok sesimi duyunca o eski videolarda ki halimin bune o üç haneli kelime yi söylüyorum sonra 😁

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Kimin ne dediğine bakma kendi yolunda git kendi ol yeter.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Yaşın büyğk olsa da linçlenirsin. Saldıtmaya yer arayan insan çok. cidden doğru şekilde bilgilendirici videolar çekersen bu insanlarla daha az karşılarsın

Top Bottom