Neler Yeni

Youtube da kanal açmıştım. Vergi cezası yer miyim ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Arkadaşlar çocukken bir youtube kanalı açmıştım. 104k izlenmiş. Bir de 24k izlenen videom var. Gerisi çok izlenmedi. 30-40TL bir şey kazandım. Şimdi adamın biri 350.000 TL vergi borcu ödemiş. Bana da gelir mi ceza. 40 TL için fazladan para ödemeyelim.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
O kadar küçük meblayı genelde dikkkate almazlar ama şans bu ceza gelirse şaşırmam. eğer o parayı kartına çektiysen git vergi dairesine gelir vergisi olarak öde riske girmek istemiyorsan

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,517
İsim
ArtiAnius
kanka bildiğim kadarıyla 5000tl ve üzeri için gelir vergisi falan ödüyosun

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar küçük meblayı genelde dikkkate almazlar ama şans bu ceza gelirse şaşırmam. eğer o parayı kartına çektiysen git vergi dairesine gelir vergisi olarak öde riske girmek istemiyorsan
Çekmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bildiğim kadarıyla 5000tl ve üzeri için gelir vergisi falan ödüyosun
Sese gülmeyin 😂. Video linki:
en son ben teknofest için gerekiyordu çekip gönderdim ondan önce de kardeşim çekip göndermiş.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
40 tl yi çeksen vergisini vercem desen 7-8 tl si ona gidicek zaten.Boşver çekme eğer banka hesabına gelmezse o para youtubeda kalırsa sıkıntı olmaz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
40 TL yi çeksen vergisini vercem desen 7-8 TL si ona gidicek zaten.Boşver çekme eğer banka hesabına gelmezse o para youtubeda kalırsa sıkıntı olmaz
Paranın hangi siteye yattığını bile unutmuşum. Neydi

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar çocukken bir youtube kanalı açmıştım. 104k izlenmiş. Bir de 24k izlenen videom var. Gerisi çok izlenmedi. 30-40TL bir şey kazandım. Şimdi adamın biri 350.000 TL vergi borcu ödemiş. Bana da gelir mi ceza. 40 TL için fazladan para ödemeyelim.
Dediğin kişi Dora Özsoy şuan çıkmasa bile bu tür şeyler ilerde karşına çıkabiliyor parayı çekme falan yapmazsan sanırsam bir şey olmaz.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
La ben bu videoyu 1 dakika izlemişim? :oops:

AdSense galiba
Ünlü olmuşum 🤣🤣

Dediğin kişi Dora Özsoy şuan çıkmasa bile bu tür şeyler ilerde karşına çıkabiliyor parayı çekme falan yapmazsan sanırsam bir şey olmaz.
Hocam herkes sanırsam diyor. Kesin bilen bir arkadaş var mı ? Taklaya gelmeyelim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ünlü olmuşum 🤣🤣

Hocam herkes sanırsam diyor. Kesin bilen bir arkadaş var mı ? Taklaya gelmeyelim
Para kazanmayı kapatırsan video atarsan sorun olmaz kesin bir şey konuşamazsın ki ben sana yok derim 10 sene sonra 40 TL karşına 40 bin TL olarak çıkar faizi ile video atmak istiyorsan para kazanmayı kapat veya vergilendirmesini yap.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Para kazanmayı kapatırsan video atarsan sorun olmaz kesin bir şey konuşamazsın ki ben sana yok derim 10 sene sonra 40 TL karşına 40 bin TL olarak çıkar faizi ile video atmak istiyorsan para kazanmayı kapat.
Arkadaş saolsun belirtti. Adsense olduğunu. Orada vergi bilgilerini yönet seçeneği felan var. Bilgiler gireyim bi bakayım. Belki site veriyordur bilgisini

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
olum bu senmiydin :Dfdhfgj
La sende mi izledin. Keşke facecam koysaydım. Yolda imza felan verirdim 🤣🤣🤣

forum1.PNG

Para kazanmayı kapatırsan video atarsan sorun olmaz kesin bir şey konuşamazsın ki ben sana yok derim 10 sene sonra 40 TL karşına 40 bin TL olarak çıkar faizi ile video atmak istiyorsan para kazanmayı kapat veya vergilendirmesini yap.
La ben bu videoyu 1 dakika izlemişim? :oops:

AdSense galiba

Cidden izlemiş misin ?

Top Bottom