Neler Yeni

Youtube da para kazanmak için kaç dk video cekilmeli

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
Konuyu nere accami bulamadim ondan dolayi sorry youtubeda para kazanmak icin illa 10 dk mi video cekmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lazim

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konuyu nere accami bulamadim ondan dolayi sorry youtubeda para kazanmak icin illa 10 dk mi video cekmem

Lazim
10dk olmazsa video reklam ekleyemezsin ve önerilmez diye biliyorum ben ayrıca para kazanmak için min 1k abone ve 4000saat izlenme lazım(yanlışım olabilir emin değilim)

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
hayır 1 dk lik videoda da para kazanırsın ama 1 dakika içinde az reklam olacacağı için çok az kazanırsın 10dk ve üzeri videolarda daha fazla reklam olacağı için daha fazla kazanırsın

10dk olmazsa video reklam ekleyemezsin ve önerilmez diye biliyorum ben ayrıca para kazanmak için min 1k abone ve 4000saat izlenme lazım(yanlışım olabilir emin değilim)
doğrusun

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum onlarida ama bazilari 5 7 dk crkiyor para kazaniyor ama 1k ve 4000 saati gecmis kisiler ve bisey daha sorcam gelen para dolar uzerinden mi geliyor dolar üzerinden geliyorsa turkiyede daha fazla kazaniriz

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biliyorum onlarida ama bazilari 5 7 dk crkiyor para kazaniyor ama 1k ve 4000 saati gecmis kisiler ve bisey daha sorcam gelen para dolar uzerinden mi geliyor dolar üzerinden geliyorsa turkiyede daha fazla kazaniriz
dolar olarak geliyordur sanırım yani twitchte öyle en azından

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,753
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E o zaman iyi degil mi mesela YouTube sallıyorum 500 dolar verse turkiyede dolar yuksek oldugu zaman daha fazla para az olunca az para oluyor zatrn bu devirde dolar tavan o zaman yt ler iyi kazaniyor

O 4000 saat değil. 4000 izlenme.
Hayir 4000 saat knk yt diyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
E o zaman iyi degil mi mesela YouTube sallıyorum 500 dolar verse turkiyede dolar yuksek oldugu zaman daha fazla para az olunca az para oluyor zatrn bu devirde dolar tavan o zaman yt ler iyi kazaniyor

Hayir 4000 saat knk yt diyor
e zaten iyi kazanıyolar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ayn

Kn

K youtubeda daha fazla izlenmek icin ne yapmalıyız
knk başlıkların ilgi çekici olsun insanlara özgün birşeyler sun video sarsın yani izleyen kişi bu ne lan diyip çıkmasın sonuna kadar izlesin bunuda anca samimiyet ile veya yapacağın şeyin özgünlüğü ile başarabilirsin ama oyun videosu çekiyorsan işin çok zor bunca iyi youtuber varken izlenmek için sunulmamış şeyleri sunman lazım insanlara

ByZeTTa0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Batuhan
öyle bi tabir yok eğer seni amerikalılar izlediyse amerika doları parası geliyor eğer seni türk vatandaşı izliyorsa tl geliyor (ben böyle biliyom )

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom