Neler Yeni

YouTube den uzun videoların belirli kısımlarını nasıl indirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
Benim YouTube kanalım var orada bir yayıncının kesitlerini atıyorum daha önceden twitch'te açıyordu yayınlarını ve Twitch leecher ile kolaylıkla oyun oynadığı bölümleri indirebiliyordum ör. (01:20:30 - 02:15:10) videoların gereksiz yerlerini indiremiyordum ama yayıncı youtubeye geçti yaklaşık 1-2 ay youtubede açacak sanırım o yüzden twitchleecher tarzı bi uygulama arıyorum not:sitelerin hepsini denedim Max 20-30dk şık videolarda işe yarıyor yani uygulama şart şu an adını unuttuğum bi programı kullanıyorum ama orada belirli yerleri indiremiyorum komple videoyu indiriyor sizin bildiğiniz bi uygulama varmı yayın geçmişini indirecek ama belirli kısımlarını seçebileceğimiz

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
İsim
Çok profesyonelce olmaz ama cihazının ekran çözünürlüğü videonun gerçek çözünürlüğüne yakın ya da eşitse ekranını kaydedebilirsin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Videoyu tamamen indirip istediğin yeri kesmek bence tek çözüm. Bahsettiğin olayı daha önce de hiç duymadım büyük ihtimalle öyle bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok profesyonelce olmaz ama cihazının ekran çözünürlüğü videonun gerçek çözünürlüğüne yakın ya da eşitse ekranını kaydedebilirsin.
Geç cevap için kusura bakma kendi cihazımdan kayıt aldığımda boyutu yüksek çıkıyor bide anlamadığım şekilde youtubede video falan izlerken aralarda 20-30sn CPU video codec 0 %100 oluyor sadece youtubede değil PC den de video açtığımda oluyor o yüzden düzgün kayıt alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu tamamen indirip istediğin yeri kesmek bence tek çözüm. Bahsettiğin olayı daha önce de hiç duymadım büyük ihtimalle öyle bir şey yok.
Videoyu indirmem imkansız çünkü yayın geçmişi olmuyor canlı yayında anlık indirmem gerek

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
İsim
Geç cevap için kusura bakma kendi cihazımdan kayıt aldığımda boyutu yüksek çıkıyor bide anlamadığım şekilde youtubede video falan izlerken aralarda 20-30sn CPU video codec 0 %100 oluyor sadece youtubede değil PC den de video açtığımda oluyor o yüzden düzgün kayıt alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu indirmem imkansız çünkü yayın geçmişi olmuyor canlı yayında anlık indirmem gerek
Kasıyorsa yapacak bir şey yok. Canlı yayının bir kısmını indirmek için ekran kaydetmekten başka yapılabilecek bişey aklıma gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasıyorsa yapacak bir şey yok. Canlı yayının bir kısmını indirmek için ekran kaydetmekten başka yapılabilecek bişey aklıma gelmiyor.
PC de kasacsk bi PC değil
Ryzen 5 3400g
8gb 3600mHz
250gb m.2 ssd
B450m a pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,159
Üyeler
172,991