VPN AÇMADAN youtube duzgun çalışmıyor

CrancyLynx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
359
pc de sıkıntı yok internetlikte yok. sadece goodbyedpi açıktı bi ara siteler yavaş açılıyor diye kaldırdım. 1.1.1.1 dns kullanıyorum acık olsada olmasada youtube twitch vb bazı siteler yuklenmiyor videolar zor acıyor 1080p 4k anlayamadım gitti sebebi nedir

1080p video da bile donuyorsa sorun internetlik de olabilir pc likte veya her ikiside mesela pc yi internete nasil bagliyorsun wifi ile mi kablo ile mi internetin download upload hizi nedir

1080p video da bile donuyorsa sorun internetlik de olabilir pc likte veya her ikiside mesela pc yi internete nasil bagliyorsun wifi ile mi kablo ile mi internetin download upload hizi nedir
direkt sitelik sorun hocam internet veya pc de degil maalesef bilemiyorum artik cozemedim gitti
Screenshot 2025-05-09 133637.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direkt sitelik sorun hocam internet veya pc de degil maalesef bilemiyorum artik cozemedim gitti
Screenshot 2025-05-09 133637.webp
4 farkli tarayicidada denedim sonuc ayni maalesef. diğer cihazlarda sorun yok bilgisayardaki bir şeyden kaynaklanıyor

Sorun senlik değil youtube da sıkıntı var dün aynısı bende de oldu kapattım 30 dk sonra girdim düzeldi

Sorun senlik değil youtube da sıkıntı var dün aynısı bende de oldu kapattım 30 dk sonra girdim düzeldi
saçma şekilde vpn açınca mukemmel çalıştı :D 2 3 haftadır bu sorunu yasıyorum

hocam 1.1.1.1 dns atıyor ya kapatıldığında veya silindiğinde de atatığı dns kalabiliyor, dns ayarlarınızı kontrol edip otomatiğe cekin, ben sorunumu o sekilde halletmiştim

hocam 1.1.1.1 dns atıyor ya kapatıldığında veya silindiğinde de atatığı dns kalabiliyor, dns ayarlarınızı kontrol edip otomatiğe cekin, ben sorunumu o sekilde halletmiştim
otomatikte hocam zaten

Geri