Neler Yeni

Youtube hesabım askıya alındı?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
1635021145208.png

Arkadaşlar sebepsiz bir şekilde youtube hesabım askıya alındı, sadece video izliyordum sıkıldım youtubeye gireyim, video izleyeyim dedim. İzlediğim şeyler de skeç (Rıdvan Kevrek) Dini videolar, oyun videoları vesaire ne yapacağım kaç yıllık hesabım niye kapandı nasıl açtırabilirim?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
En altta basitçe "hata olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın" yazıyor. Başka ne önerebiliriz ki?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En altta basitçe "hata olduğunu düşünüyorsanız bize ulaşın" yazıyor. Başka ne önerebiliriz ki?
Youtubeye, telefon tablet hiç bir şekilde giriş yapamıyorum, Opera GX Google platformları dahil (her platform da e posta kayıtlı.) ve çıkamıyorum da silip tekrar yükledim, resetledim olmadı bunun hakkında bilginiz varsa yardım etmenizi isteriz.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Youtubeye, telefon tablet hiç bir şekilde giriş yapamıyorum, Opera GX Google platformları dahil (her platform da e posta kayıtlı.) ve çıkamıyorum da silip tekrar yükledim, resetledim olmadı bunun hakkında bilginiz varsa yardım etmenizi isteriz.
Cümlede bozukluk olmuş tam anlayamadım, silip tekrar yüklemenize ve resetlemenize rağmen Gmail hesabından çıkış mı yapamıyorsunuz?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cümlede bozukluk olmuş tam anlayamadım, silip tekrar yüklemenize ve resetlemenize rağmen Gmail hesabından çıkış mı yapamıyorsunuz?
Evet, aynı şekilde başka hesaplarıma da giriş sağlayamıyorum.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
"Ctrl + Shift + Delete" kombinasyonunu yapıp "Tüm zamanlar" seçeneğini seçip "Temizle" butonuna tıklayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,403
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom