Neler Yeni

Youtube hesabım başkası tarafından kullanılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
YouTube hesabımı silemez miyim direkt? Veya tüm cihazlarda kısıtlı modu açabilir miyim?
Google ile ilişkili olduğu için komple google hesabını silmen gerekir. Bilemedim çözümü. Sadece sen giriyor görünüyorsun... Ama videolar geçmişe düşüyor... Çok garip

TamerKs

80+ Silver
Google ile ilişkili olduğu için komple google hesabını silmen gerekir. Bilemedim çözümü. Sadece sen giriyor görünüyorsun... Ama videolar geçmişe düşüyor... Çok garip
Sadece ben youtube açtığımda videolar izleniyor, ben açmadığım zaman bir şey izlenmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam, epic ve online alışveriş sitelerine bağlı bir hesap yani silmem çok riskli. Ne yapmamı önerirsin? Videolar sadece ben açtığımda izlenebiliyor ve diğer platformlarda şifreler farklı. Silmezsem sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Sadece ben youtube açtığımda videolar izleniyor, ben açmadığım zaman bir şey izlenmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam, epic ve online alışveriş sitelerine bağlı bir hesap yani silmem çok riskli. Ne yapmamı önerirsin? Videolar sadece ben açtığımda izlenebiliyor ve diğer platformlarda şifreler farklı. Silmezsem sorun yaşar mıyım?
Yani aynı durum bende olsa takmazdım sanırım. Çünkü kontrol edilebilecek her yere baktık. Hesaba bağlanan birisi yok, virüs yok (bilinen).

TamerKs

80+ Silver
Yani aynı durum bende olsa takmazdım sanırım. Çünkü kontrol edilebilecek her yere baktık. Hesaba bağlanan birisi yok, virüs yok (bilinen).
İlk şüpheli durumda yavaştan hesabı silmeye başlarım. Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Cihazınızda başka bir google hesabı daha varmı senkronda olan ?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,530
İsim
Mert Metshi
Nedenini biliyorum. "youtube vanced" kullanıyordum çünkü. Onun dışında ne bilgisayarda ne de telefonda hiç crack uygulama kullanmam.
Bende kullanıyorum böyle bir şey yaşamadım

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Var, ama youtube uygulamasında benimki bağlı.

Reklam kimliğine mi bağladı acaba akılsız android. Peki izlenmiş gibi görünen videolar dk olarak ilerlemiş durumdamı yoksa sizin izlediğiniz kategoriler dışındamı ekrana düşüyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom