Google ile ilişkili olduğu için komple google hesabını silmen gerekir. Bilemedim çözümü. Sadece sen giriyor görünüyorsun... Ama videolar geçmişe düşüyor... Çok garipYouTube hesabımı silemez miyim direkt? Veya tüm cihazlarda kısıtlı modu açabilir miyim?
Sadece ben youtube açtığımda videolar izleniyor, ben açmadığım zaman bir şey izlenmiyorGoogle ile ilişkili olduğu için komple google hesabını silmen gerekir. Bilemedim çözümü. Sadece sen giriyor görünüyorsun... Ama videolar geçmişe düşüyor... Çok garip
Steam, epic ve online alışveriş sitelerine bağlı bir hesap yani silmem çok riskli. Ne yapmamı önerirsin? Videolar sadece ben açtığımda izlenebiliyor ve diğer platformlarda şifreler farklı. Silmezsem sorun yaşar mıyım?Google ile ilişkili olduğu için komple google hesabını silmen gerekir. Bilemedim çözümü. Sadece sen giriyor görünüyorsun... Ama videolar geçmişe düşüyor... Çok garip
Yani aynı durum bende olsa takmazdım sanırım. Çünkü kontrol edilebilecek her yere baktık. Hesaba bağlanan birisi yok, virüs yok (bilinen).Sadece ben youtube açtığımda videolar izleniyor, ben açmadığım zaman bir şey izlenmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam, epic ve online alışveriş sitelerine bağlı bir hesap yani silmem çok riskli. Ne yapmamı önerirsin? Videolar sadece ben açtığımda izlenebiliyor ve diğer platformlarda şifreler farklı. Silmezsem sorun yaşar mıyım?
İlk şüpheli durumda yavaştan hesabı silmeye başlarım. Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorumYani aynı durum bende olsa takmazdım sanırım. Çünkü kontrol edilebilecek her yere baktık. Hesaba bağlanan birisi yok, virüs yok (bilinen).
Ne demek hocam, telefondaki uygulamalara göz gezdirdiniz değil mi? Şüpheli bir uygulamaya rastlamadınız yani...İlk şüpheli durumda yavaştan hesabı silmeye başlarım. Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum
google desteğe sor istersenİlk şüpheli durumda yavaştan hesabı silmeye başlarım. Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum
Bende kullanıyorum böyle bir şey yaşamadımNedenini biliyorum. "youtube vanced" kullanıyordum çünkü. Onun dışında ne bilgisayarda ne de telefonda hiç crack uygulama kullanmam.
Var, ama youtube uygulamasında benimki bağlı.