Youtube hesabım sizce neden kapandı?

ㅤkai

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
326
Bir Youtube hesabım vardı ve bu hesaba oyun videolarımı atıyordum. Örneğin araba sürdüğüm videoları falan arkasına şarkı koyarak paylaşıyordum ve bugün şöyle bir mail geldi. Sizce neden? Şarkılar küfürlü olduğu için falan mı? Yoksa ben bir şey yapmadım ki?

[td]
Merhaba
[/td]​
[td]
Kanalınızı inceledik ve sistemleri atlatma politikasının ihlal edildiğini tespit ettik. Bu nedenle kanalınız YouTube'dan kaldırıldı.
[/td]​
[td]
Bunun son derece üzücü bir gelişme olabileceğinin farkındayız. Bununla birlikte, YouTube'u herkes açısından güvenli bir platform hâline getirmek için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz. Platform kullanıcılarını korumak için politikalarımızı ciddi bir şekilde ihlal ettiğini düşündüğümüz kanalları kaldırırız. Kararımızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz. Söz konusu politika ve itirazınızı nasıl gönderebileceğiniz hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.
[/td]​
[td]
YouTube kanalınız kapatıldığında başka bir YouTube kanalını kullanmanız, bir kanala sahip olmanız veya bir kanal oluşturmanız yasaktır. Bu durum; mevcut tüm kanallarınız, oluşturacağınız ya da aldığınız yeni kanallar veya içeriklerinde öne çıktığınız kanallarda da geçerlidir.
[/td]​
[td]
[td][/td]​
[/td]​
[td]
Topluluk Kurallarımızın ihlal edildiği durumları tespit etmek için hem otomatik sistemlerden hem de uzmanlardan destek alıyoruz.
[/td]​
[td]
Kanalınız YouTube'dan kalıcı olarak kaldırıldı. Şu andan itibaren başka bir YouTube kanalına erişemez, sahip olamaz veya yeni bir YouTube kanalı açamazsınız.
[/td]​
[td][/td]​
[td]
Bu karara itiraz etmek isterseniz aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
[/td]​
[td]
[/td]​
[td]
Başka sorunuz olursa buradan bize ulaşabilirsiniz.
[/td]​
[td]
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
[/td]​

İtiraz olarak bunu yazmayı düşünüyorum. Topluluk kurallarını çiğnemişim sözde.
"Kanalımda sadece oyun videoları ve müzik paylaşımları yapıyordum. 'Sistemleri Atlatma' politikasını ihlal edecek hiçbir teknik girişimde bulunmadım. Kanalımın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorum. Eğer hesabım üçüncü bir tarafça ele geçirilip kurallara aykırı bir işlem yapıldıysa bunun incelenmesini rica ediyorum. Kanalımın tekrar açılmasını talep ederim."

Düzgün bir dille itiraz et. Bazen yapay zeka botları kapatıyor. Geri açılır diye düşünüyorum. Fakat bazen açılmıyorsa. Kanalı satın mı aldınız?

Düzgün bir dille itiraz et. Bazen yapay zeka botları kapatıyor. Geri açılır diye düşünüyorum. Fakat bazen açılmıyorsa. Kanalı satın mı aldınız?
Hayır kanalı satın almadım. Sistemleri atlatma bir şeyinden dolayı banlanmışım galiba. Yani gemini öyle diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknik olarak bot basmışsın
Basmadım. Sadece arkadaşlarıma abone olmalarını söyledim onları bot mu sandı acaba

Anladım. İtiraz edin hocam ama bir beklentiniz olmasın. Eskiden açılıyordu ama şimdi saçma şekilde açma taraftarı olmuyorlar.

Cimer'e şikâyet et. Küfürlü şarkı nedeniyle asla bir kanal kapatılamaz. İnsan haklarına aykırı bir durum.

O şarkılar paylaşsana burada. Merak ettim.

Geri