Neler Yeni

YouTube Hocaları YKS

gfb.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Doğan
Arkadaşlar sınav istediğim gibi gelmedi tekrardan hazırlanacağım. Artık yavaştan başlayacağım kitap önerileri almıştım fakat kafam çok karışık çünkü nereden çalışmam gerektiği konusunda şüphelerim var. YouTube üzerinden daha önce birkaç video hariç düzenli olarak ders videosu izlemedim. Ders kanalları hakkında çok bir fikrim yok. Bu hocaların video ders kitapları faydalı olur mu? Düzenli biri olduğum için not tutmak benim için çok önemli ama vakit kaybı geldiği için bu tür kitaplara yönelmek istiyorum özellikle matematik ve geometri için daha önceden çalışan veya bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevineceğim.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Arkadaşlar sınav istediğim gibi gelmedi tekrardan hazırlanacağım. Artık yavaştan başlayacağım kitap önerileri almıştım fakat kafam çok karışık çünkü nereden çalışmam gerektiği konusunda şüphelerim var. YouTube üzerinden daha önce birkaç video hariç düzenli olarak ders videosu izlemedim. Ders kanalları hakkında çok bir fikrim yok. Bu hocaların video ders kitapları faydalı olur mu? Düzenli biri olduğum için not tutmak benim için çok önemli ama vakit kaybı geldiği için bu tür kitaplara yönelmek istiyorum özellikle matematik ve geometri için daha önceden çalışan veya bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevineceğim.
rehber matematik gördüğüm en iyisi olabilir fizik için vip fizik kaliteli anlatıyor

gfb.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rehber matematik gördüğüm en iyisi olabilir fizik için vip fizik kaliteli anlatıyor
Hocam aslında sormak istediğim bu hocaların video ders kitapları var onlarla bu yola çıkılır mı çünkü kitapları bugün sipariş edeceğim.

userId

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Enes Bulut
Sayısal olduğum için sayısal hocalar hakkında yazacağım.
Matematik: Eğer aşırı kötüysen, yani hiçbir şey bilmiyorsan Rehber matematik. Bu dediğime bakarak rehber matematik kötü olarak düşünme her seviyeye hitap ediyor biraz ders çalışırken insan kafayı yediğinden bu adamın hayat heyecanı seni sürüklüyor o açıdan güzel olur.
Belli bir kademede olduğunu düşünüyorsan Mert Hoca daha iyi olacaktır.
*Bana sorarsan rehber matematiğin özel kampları + soru çözümleri üzerine Mert Hoca çok güzel sonuç verdirecektir.
Türkçe:Tyt türkçe olarak Rüştü hoca tek başına yeterli olur. +Sb tabii
Kimya: Kimya adası hem tyt hem ayt için, organik kampını ayrı olarak izle.
Fizik:Vip fizik.
Biyoloji:Biyoloji için fundamentals ile giriş yap. Çünkü hem görsel hem de anlatımı iyi. Meb kitabını tara, unuttuğunu hissedersen senin biyolojin izle. Palmenin Yks A ve B kitapları var hatta internette de pdfleri var. Bunlardan da okuyabilirsin.
*Çoğunluk bilmez biyotik YouTube kanalında bazı konu anlatım videoları var, onlar aşırı kaliteli onları izlersen sırtın yere gelmez. Bence biyoloji çalışırken not alarak çalış, 1 tane not defterin olsun.
Sosyal: Apotemi sosyal bilgiler konu anlatımı var. Eğer hafif kültürel olarak tarih-din varsa rahat Felsefe için 1 soru gidiyor çünkü tam bilgi oluyor. Gerisi yorum. Bence felsefede bir soru için uğraşılmaz.
Coğrafyada ise Coğrafyanın kodları izleyebilirsin

gfb.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayısal olduğum için sayısal hocalar hakkında yazacağım.
Matematik: Eğer aşırı kötüysen, yani hiçbir şey bilmiyorsan Rehber matematik. Bu dediğime bakarak rehber matematik kötü olarak düşünme her seviyeye hitap ediyor biraz ders çalışırken insan kafayı yediğinden bu adamın hayat heyecanı seni sürüklüyor o açıdan güzel olur.
Belli bir kademede olduğunu düşünüyorsan Mert Hoca daha iyi olacaktır.
*Bana sorarsan rehber matematiğin özel kampları + soru çözümleri üzerine Mert Hoca çok güzel sonuç verdirecektir.
Türkçe:Tyt türkçe olarak Rüştü hoca tek başına yeterli olur. +Sb tabii
Kimya: Kimya adası hem tyt hem ayt için, organik kampını ayrı olarak izle.
Fizik:Vip fizik.
Biyoloji:Biyoloji için fundamentals ile giriş yap. Çünkü hem görsel hem de anlatımı iyi. Meb kitabını tara, unuttuğunu hissedersen senin biyolojin izle. Palmenin Yks A ve B kitapları var hatta internette de pdfleri var. Bunlardan da okuyabilirsin.
*Çoğunluk bilmez biyotik YouTube kanalında bazı konu anlatım videoları var, onlar aşırı kaliteli onları izlersen sırtın yere gelmez. Bence biyoloji çalışırken not alarak çalış, 1 tane not defterin olsun.
Sosyal: Apotemi sosyal bilgiler konu anlatımı var. Eğer hafif kültürel olarak tarih-din varsa rahat Felsefe için 1 soru gidiyor çünkü tam bilgi oluyor. Gerisi yorum. Bence felsefede bir soru için uğraşılmaz.
Coğrafyada ise Coğrafyanın kodları izleyebilirsin
Teşekkür ederim hocam bende sayısalım tavsiyeleriniz bana çok şey katacak umarım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen öyle katılıyorum
Hocam aslında sormak istediğim bu hocaların video ders kitapları var onlarla bu yola çıkılır mı çünkü kitapları bugün sipariş edeceğim.
Rehber matematiğin eko kitabını aldım. Günlük olarak önce konuyu izliyorum sonra testi çözüyorum. Ben geç aldığım için şuan bir günde 3 4 günün videosunu izliyorum ve çözüyorum. Şahsen yararlı oldupunu düşünüyorum çünkü anlamadığım yerlerin eksikleri yavaş yavaş kapanıyor.
Yalnız kitapta notlar yok videolardan kendim çıkarıyorum fazla da sürmüyor zaten.
Vip fizik kitabını almadım kendim not çıkarıyorum sonra antrenmanlarla fizik kitabından da yararlanıp notu toparlıyorum.

Benim hocamın kimya , türkçe ve matematik kitabını aldım. Matematiği 2.tekrar gibi olur diye aldım aslında. Ama o da kötü değil.
Türkçe hocası güzel anlatıyor öneririm.
Biyoloji de dr.biyolojinin kitabını aldım keşke almasaydım çünkü kitap ince. Gerekirse başka kaynak almayı düşünüyorum.
Kimya hocası da videolara yeni başladı o yüzden pek bilgim yok ama güzel diye duymuştum.

Top Bottom