Yok be agam alınma zamanında daha düşük fps veren pc ile 1.6 içerikleri az denemedim kalitesi şaşırttı beni sadeceYa o konuda üstüme çok gelmeyin normalde 60 fps alıyordum kaydı bir başlattım fps 10 oluverdi bende şaşakaldım.
Ekmek kızartma makinası bile 60fps verir bu video nedn 30fps gibi .dSelam. Bu akşam kanalım için ufak bir CS 1.6 editi hazırladım hatta editin video düzenleyicideki son halinin ekran resmini paylaşacaktım ama şu anda annemin telefonundan yazıyorum ve söz konusu ekran resmi PC'de. Neyse aşağıdaki edit videosu nasıl olmuş tamamen izleyip görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.
rol yapıyor bence.ilk başta shit post sandım fakat gerçekten ciddi ciddi edit olduğunu savunmuşsun ben bunu 7 yaşımda bandicamden video çekip yapıyordum .d
Keşke 30 fps olsa oyunun olduğu kısımlar 10-15fps animasyonlar falan 30fps render.Ekmek kızartma makinası bile 60fps verir bu video nedn 30fps gibi .d
Ben mi o mu?rol yapıyor bence.
Ne anlatıyorsunuz hocam dediğinizden en ufak bir şey bile anlamadım. Ne otosu? Atacan kim? la keleste ne?La kelesle sprey Atacan ayaklardan kafaya doğru kayıyor öyle taranır mi? Oto yasak bu arada kardeşim
Sen csye yeni mı başladın?Ne anlatıyorsunuz hocam dediğinizden en ufak bir şey bile anlamadım. Ne otosu? Atacan kim? la keleste ne?
ah be kardeşimSelam. Bu akşam kanalım için ufak bir CS 1.6 editi hazırladım hatta editin video düzenleyicideki son halinin ekran resmini paylaşacaktım ama şu anda annemin telefonundan yazıyorum ve söz konusu ekran resmi PC'de. Neyse aşağıdaki edit videosu nasıl olmuş tamamen izleyip görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.
pentium 4 de 15 fps oynardık bu oyunuSelam. Bu akşam kanalım için ufak bir CS 1.6 editi hazırladım hatta editin video düzenleyicideki son halinin ekran resmini paylaşacaktım ama şu anda annemin telefonundan yazıyorum ve söz konusu ekran resmi PC'de. Neyse aşağıdaki edit videosu nasıl olmuş tamamen izleyip görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.