I ismim yok 80+ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 1 13 Eylül 2025 #1 Bütçe 10.000 Merhaba. YouTube platformuna video çekmeye başlayacağım. Mikrofon alacağım. HyperX Quadcast S, Elgato Wave 1 ve Fifine AM8 arasında kaldım. Bütçe zaten hepsinin olduğu fiyat aralığı olan 5-10K. Sizce hangisini almalıyım?
Merhaba. YouTube platformuna video çekmeye başlayacağım. Mikrofon alacağım. HyperX Quadcast S, Elgato Wave 1 ve Fifine AM8 arasında kaldım. Bütçe zaten hepsinin olduğu fiyat aralığı olan 5-10K. Sizce hangisini almalıyım?
H hasanhüseyin123 80+ Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 1 13 Eylül 2025 #2 HyperX Quadcast 2 S amazonda indirimde HyperX QuadCast 2 S - USB Microphone Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX QuadCast 2 S - USB Microphone Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
HyperX Quadcast 2 S amazonda indirimde HyperX QuadCast 2 S - USB Microphone Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX QuadCast 2 S - USB Microphone Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
I ismim yok 80+ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 1 13 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 2 değil ilk versiyon ve yurt dışından değil sadece Türkiye'den alışveiriş yapıyorum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Eylül 2025 Birde baktım da aynı mikrofon TR de nerdeyse aynı fiyata var hatta daha ucuz.
2 değil ilk versiyon ve yurt dışından değil sadece Türkiye'den alışveiriş yapıyorum. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Eylül 2025 Birde baktım da aynı mikrofon TR de nerdeyse aynı fiyata var hatta daha ucuz.