Feoyez 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 289 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Efe Erdoğan Bugün, 18:51 #1 Başka insanların videolarına giriyorum hype verme yeri oluyor fakat benim kanalımda ki videolarda böyle bir yer yok. Nasıl açabilirim bilen var mı
Başka insanların videolarına giriyorum hype verme yeri oluyor fakat benim kanalımda ki videolarda böyle bir yer yok. Nasıl açabilirim bilen var mı
UnderGoin 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 1,575 Dahası Reaksiyon skoru 458 İsim XXXX Bugün, 18:52 #2 Feoyez yazmış: Başka insanların videolarına giriyorum hype verme yeri oluyor fakat benim kanalımda ki videolarda böyle bir yer yok. Nasıl açabilirim bilen var mı Devamı için tıklayın... hype biraz açarmısın
Feoyez yazmış: Başka insanların videolarına giriyorum hype verme yeri oluyor fakat benim kanalımda ki videolarda böyle bir yer yok. Nasıl açabilirim bilen var mı Devamı için tıklayın... hype biraz açarmısın
Feoyez 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 289 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Efe Erdoğan Bugün, 18:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 UnderGoin yazmış: hype biraz açarmısın Devamı için tıklayın... insanlar oy verince videoların daha üste çıkıyor yani daha hızlı kanalın büyüyor. Fakat benim kanalımda böyle bir ibare yok
UnderGoin yazmış: hype biraz açarmısın Devamı için tıklayın... insanlar oy verince videoların daha üste çıkıyor yani daha hızlı kanalın büyüyor. Fakat benim kanalımda böyle bir ibare yok