Ddr5 2x16 (32) Gb Ram Önerisi (Patriot Viper Alınır mı ?)

CloverSitaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
4000
Merhabalar, 2x16 ddr5 ram arıyorum. hızının çok önemi yok 5600mhz üstü yeterli benim için, ancak 6000mhz ve üstünde fiyatlar çok artıyor o yüzden 6000mhz bir şeylerr baktım. Aşağıdaki ramler en mantıklısı gözüküyor. Başka önerisi olan var mıdır ? BU ramin rrgb versiyonu da varmış fakat rgbleri kapatmak istiyorum nasıl kapandığını bilen var mı ?

Ekran Görüntüsü (5).png

Son düzenleme:
bu ramleri kullanıyorum ve memnunum tavsiyede ederim bu versiyonun rgbsi yok zaten, alınır kullanılır f/p dir

F/p ramlerdir alınır

F/p ramlerdir alınır
bu ramleri kullanıyorum ve memnunum tavsiyede ederim bu versiyonun rgbsi yok zaten, alınır kullanılır f/p dir
rgb 2'li versiyonu da 4 binmiş. Acaba bunların rbsi nasıl kontrol ediliyor biliyor musun acaba ? rgb alıp kapatmak istiyorum da.

Hem düzgün satıcı hemde argb istersen
incehesaptan daha önce birkaç şey almıştım. Snerjiye daha çok güveniyorum açıkçası :D

rgb 2'li versiyonu da 4 binmiş. Acaba bunların rbsi nasıl kontrol ediliyor biliyor musun acaba ? rgb alıp kapatmak istiyorum da.

incehesaptan daha önce birkaç şey almıştım. Snerjiye daha çok güveniyorum açıkçası :D
Anakarttan ayarlıyabilirsin hocam, basit bişey

Anakarttan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niyekine
Anakarttan ayarlıyabilirsin hocam, basit bişey
incehesaptan 2-3 yıl önce bir şey almıştım garantiye yollayınca sıkıntı yok diyip geri yollamışlardı. O yüzden sonradan sevememeye başladım. Belki değişmişlerdir 🙃

Teşekkür ederim yardımınız için

İncehesapta bunları buldum. fiyat farkı yok neredeyse. bunlara ne diyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bunlar varmış. udimm bellek diyor anlamı nedir acaba ?

Son düzenleme:
Sanırım 6600mhz olandan alacağım daha mantıklı geldi. Xtreme5'in olayı yok gibi

Son düzenleme:
Geri