Çözüldü✓ Patriot Ram alınır mı

Sistemin yavaş açılmasından kastınız nedir? Kaç saniyede açılıyor? 14 15 ise normaldir.
Eski sitemimden yavaş açılıyor 5600 rx580 vardı 7800x3d aldım şuan sadece ekran kartımı değişmedim onuda 1 aya alacam belki ekran kartından dolayı yavaş açılıyor olabilir ama eski sitemden yinede hızlı açılması lazım sanki

Biostan baktığımda sistem csm olarak çalışıyor uefi açıp kaydedip çıktıgımda uefi tekrar kapanıyor csm açılıyor.

Eski sitemimden yavaş açılıyor 5600 rx580 vardı 7800x3d aldım şuan sadece ekran kartımı değişmedim onuda 1 aya alacam belki ekran kartından dolayı yavaş açılıyor olabilir ama eski sitemden yinede hızlı açılması lazım sanki

Biostan baktığımda sistem csm olarak çalışıyor uefi açıp kaydedip çıktıgımda uefi tekrar kapanıyor csm açılıyor.
Hocam hızlı açılmasını istiyorsan youtubeden destek alabilirsin sistem yapılandırmasından bazı ayarlar yapılıyor diye biliyorum.

Asus B650M-K sisteme taktığımda ramler çalışmıyor. Büyük ihtimal uyumsuzluk sorunu oldu bende. Ürünü geri yollayacağım iade mi isterim yoksa 2.kez şansımı denemek adına değişim mi isterim ona karar vermedim.

Sendeki durumu denediğinde günceller misin?
hocam aynı anakarta aynı ramleri sipariş ettim az önce anakart kaynaklı olduğuna emin misiniz uyumluluklarında bi sorun yok

hocam aynı anakarta aynı ramleri sipariş ettim az önce anakart kaynaklı olduğuna emin misiniz uyumluluklarında bi sorun yok
Anakart>Destek kısmından listeye baktığın zaman PVV532G60C30K modelini desteklediğini gösteriyor. Siner ji deki PVV516G60C30X2 model. He bence bunla alakası yok ama günlerdir araştırıyorum haala net bir yargıya ulaşamadım. Teknik olarak uyumsuzluk olmayacağını söyleyen-anlatan kişiler var. Ama sorduğum zaman bu anakart-ram ile ilgili ne olumlu ne olumsuz bir yorum göremedim. Birazdan tekrar konu açacağım. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Belki eski ramlerimden ötürü sıkıntı çıktı bilmiyorum. Ya 2 ram birden bozuk ( Bu ihtimal bana aşırı uzak geliyor) ya da uyumsuz.

Sorun olmayacaksa özelden yazar mısın?

Alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri