Çözüldü✓ Patriot Ram alınır mı

Tamamdır sağol daha var ekran kartı almam şuan rx580 var 4 ay kadar bunu kullanacağım
bende toplamak istiyorum şuan elimde hiçbişey yok laptopdan geçiş yapıcam çünkü ama hala nasıl alacağımı bulamadım hazır sistemmi yoksa kenddimmi toplasam bilmiyorum 38 40k bandında

O bütçe için Hazır indirimli sistem kovalarsan daha iyi olur gibi https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/
hocam o sistem baya kötü durumda bütün parçaları eskileriyle değiştirmişler özelleştirme seçeneği filanda yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram ssd kötü anakart tarihi eser ekran kartı 2 fanlı ve bunlar değişmesine rağmen aynı fiyat yeni özellikde ekllenmiyor

hocam o sistem baya kötü durumda bütün parçaları eskileriyle değiştirmişler özelleştirme seçeneği filanda yok

ram ssd kötü anakart tarihi eser ekran kartı 2 fanlı ve bunlar değişmesine rağmen aynı fiyat yeni özellikde ekllenmiyor

Bu bence baya iyi kaçırma

knk anakart kötü
ram 16 az
amd çok istemiyorum 5060ti daha iyi geliyor bana hem oyun hem iş için yapay zekası yüksek dlss mfg ve iş için yapay zekası
yine diğer özlelikler iyi olsa alırdımda malesef
Başka önerebileceğim yok

https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200

Bu Ram alınır mı kullanan varsa memnun mu
Ve 2 tane single olarak geliyor
Sıkıntı olur mu
Asus B650M-K sisteme taktığımda ramler çalışmıyor. Büyük ihtimal uyumsuzluk sorunu oldu bende. Ürünü geri yollayacağım iade mi isterim yoksa 2.kez şansımı denemek adına değişim mi isterim ona karar vermedim.

Sendeki durumu denediğinde günceller misin?

Dual değil 2 tane single göndereceklermiş

Dün konuşmuştuk Aldım 7800x3d msı b650 gaming plus 990pro bi ramde kararsız kaldım

Fiyat değilde performans olarak fp hangisi iyiyse onu ve marka takıntım var biraz

fp dediğimiz şey pahalı olsunda parasının hakkını versin demek değil sadece parasının performansını en iyi şekilde vermesi demek oluyor zaten rakiplerine göre ve bu ram en iyisi fp olarak piyasada bi tık iyisi var mı vs diye bakarsan bulamazsın cunku yok daha ne bekliyon ayrıca 6000 mhz cl30 işte

https://www.sinerji.gen.tr/patriot-...-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200

Bu Ram alınır mı kullanan varsa memnun mu
Ve 2 tane single olarak geliyor
Sıkıntı olur mu
2x16 dual channel ramler hocam zaten alınır.

Dual değil 2 tane single göndereceklermiş

Dün konuşmuştuk Aldım 7800x3d msı b650 gaming plus 990pro bi ramde kararsız kaldım

Fiyat değilde performans olarak fp hangisi iyiyse onu ve marka takıntım var biraz
Dual Channel için uygundur hocam.

Ekler

• 11111.webp
    11111.webp
    6.9 KB · Hit: 26
Asus B650M-K sisteme taktığımda ramler çalışmıyor. Büyük ihtimal uyumsuzluk sorunu oldu bende. Ürünü geri yollayacağım iade mi isterim yoksa 2.kez şansımı denemek adına değişim mi isterim ona karar vermedim.

Sendeki durumu denediğinde günceller misin
Taktım sıkıntısız çalışıyor 6000 MHz. Cl 30 yaptım memtest yaptım hata vermedi mavi ekran filanda yok sadece pc çok yavaş açılıyor açılınca da normale dönüyor bu ramden mi bilmiyorum

Geri