Neler Yeni

YouTube kanalımın izlenmelerini nasıl artırabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
VtecKicked
2024 yılının sonuna kadar izlenmelerim fena değildi ancak 2025 yılına girdiğimizde izlenmelerim çakıldı , nasıl artırabilirim yardımcı olur musunuz?

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Yunus
2024 yılının sonuna kadar izlenmelerim fena değildi ancak 2025 yılına girdiğimizde izlenmelerim çakıldı , nasıl artırabilirim yardımcı olur musunuz?
bence bunu bir taktiği yok hocam şans işi..
1741478171770.png

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
qwe.png

Valla bende de forum için çektiğim videolar haricinde bi zaman Backrooms popülerken çektiklerim var. Bugün ne popülerse onu çekince izleniyor. Başka eski bir kanalımda dikkat çeken ama saçma sapan başlıklarla video atıyordum onlar da izleniyordu. Eğer öyle gırgırına takılan birisiysen rastgele garip videolar falan at izlenir her türlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Valla bende de forum için çektiğim videolar haricinde bi zaman Backrooms popülerken çektiklerim var. Bugün ne popülerse onu çekince izleniyor. Başka eski bir kanalımda dikkat çeken ama saçma sapan başlıklarla video atıyordum onlar da izleniyordu. Eğer öyle gırgırına takılan birisiysen rastgele garip videolar falan at izlenir her türlü.
Hocam genelde şarkı paylaşıyorum , bir de shorts olarak oyun videosu atıyorum , şarkılar baya izleniyordu , ta ki 2025'e girene kadar , anlayamadım valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,013
Üyeler
169,511
Son üye
OREM
Top Bottom