Neler Yeni

YouTube Müzik arka planda duruyor (Mobil)

Gloxy

80+ Bronze
YouTube müziğe geçiş yaptım. Telefonda müzik dinlerken arkaya aldığımda bir sorun yaşamıyorum fakat oyun veya herhangi bir uygulamaya giriş yaptığımda duruyor. Uygulamaya izin verdim, pil tasarruf vs. kapattım fakat düzelmedi yardımcı olabilicek var mıdır?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
YouTube müziğe geçiş yaptım. Telefonda müzik dinlerken arkaya aldığımda bir sorun yaşamıyorum fakat oyun veya herhangi bir uygulamaya giriş yaptığımda duruyor. Uygulamaya izin verdim, pil tasarruf vs. kapattım fakat düzelmedi yardımcı olabilicek var mıdır?
Premium alman gerek arka planda çalması için

Gloxy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Premium alman gerek arka planda çalması için
Premium var zaten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi denediğimde farkettim Instagram'da vs durmuyor. Oyuna girdiğimde kapanıyor.

Son düzenleme:

Orion_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hakan Okumuş
Premium var zaten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi denediğimde farkettim Instagram'da vs durmuyor. Oyuna girdiğimde kapanıyor.
Konu eski ama yinede cevaplayayım xiaomi veya diğer telefonlarda oyuna girerken ram ve arka plan uygulamalarını temizleme olayı var xiaomide ki game space game turbo gibi uygulamar oralardan kapatman lazım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Telefonun xiaomi olabilir, o da oyuna girerken arkadaki uygulamaları ekarte eden bir launcher ile açılıyor. Turbo boost muydu neydi adı. Onu kapatırsanız sorun düzelecek diye düşünüyorum.

Gloxy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun xiaomi olabilir, o da oyuna girerken arkadaki uygulamaları ekarte eden bir launcher ile açılıyor. Turbo boost muydu neydi adı. Onu kapatırsanız sorun düzelecek diye düşünüyorum.
Konu eski ama yinede cevaplayayım xiaomi veya diğer telefonlarda oyuna girerken ram ve arka plan uygulamalarını temizleme olayı var xiaomide ki game space game turbo gibi uygulamar oralardan kapatman lazım
Eyvallah beylerde ben tel değiştim yav :kekw:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR