Neler Yeni

Youtube neden böyle saçma videolar öneriyor?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mustafa Mete
Merhaba arama yerine gta 5 yazdım normal video izliyecektim şöyle videolar önerdi sonra bu videoyu yükleyen adamın kanala gittim daha fazlasınıda paylaşmış bazılarına sansür koymuş ama buna koymamış youtbe buna nasıl müsada ediyor?

@quartle neye güldün anlamadım?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Ege
Merhaba arama yerine gta 5 yazdım normal video izliyecektim şöyle videolar önerdi sonra bu videoyu yükleyen adamın kanala gittim daha fazlasınıda paylaşmış bazılarına sansür koymuş ama buna koymamış youtbe buna nasıl müsada ediyor?

abi omg nolcak şimdi. ben bu adamı takip ediyom gitme yerlere gidiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

gta 5 yazmışın ne önercek valorant mı

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
kaanzi

kanka senin konuların niye bu kadar ilginç

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi omg nolcak şimdi. ben bu adamı takip ediyom gitme yerlere gidiyom

gta 5 yazmışın ne önercek valorant mı
Hayır normal gta içerikleri önere bilir yani?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz gülün geçin bu ciddi bir durum youtubeyi 10 yaşında çocuklar bile kullanıyor ben demiyorum böyle içerikler kesinlikle olmamalı ben diyorumki mesala böyle bir video çekiyon o sahneyi hızlı geç yada direk geç yada aşırı sansür uygula yada kadrajdan çıkar

O dediğiniz içerikler çok eskide kaldı hocam artık bu tür içerikler moda son yıllardır.
Evet o içerikler efsaneydi 7 yaşında izliyordum ama gene kötü bir şey yoktu gerçekten efsane zamanlardı kıymetini bilemedik

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Buğra Aykaç
Siz gülün geçin bu ciddi bir durum youtubeyi 10 yaşında çocuklar bile kullanıyor ben demiyorum böyle içerikler kesinlikle olmamalı ben diyorumki mesala böyle bir video çekiyon o sahneyi hızlı geç yada direk geç yada aşırı sansür uygula yada kadrajdan çıkar
Siz istemediniz diye o tür içerikler olmamalı diye bir kural yok hem bu tür videolar yetişkinlere hitap ediyor zaten ama daha çok çocuklar izliyor garip bir durum.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mustafa Mete
Siz istemediniz diye o tür içerikler olmamalı diye bir kural yok hem bu tür videolar yetişkinlere hitap ediyor zaten ama daha çok çocuklar izliyor garip bir durum.
Evet zaten o bana saçma geliyor tekrar diyorum ben olmamalı demiyorum diyorumki biraz daha özen gösterile bilir yeni nesli zehirlememeliyiz illa +18 video izleyeceksen bir sürü site var neden her yaştan kişinin kullandığı youtubeyi seçiyorun? sonra da diyorlar yeni nesil niye ahlaksız niye saygısız böyle içeriklerin yanlış platformlara yüklendiği için ve çocukların zehirlendiği için (bu benim düşüncem)

Son düzenleme:

kayn999

80+

Burak oyunda onercek hali yok hocam.Senin istedigin seyler eskide kaldi,Sacma sapan seyler onerip durur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,625
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom