Neler Yeni

Youtube para kazanma hakkında sorum var.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
arkadaslar suan kanalım var para kazanması açılalı 4 5 gün oldu hesapta biraz para birikti çekceğimden değil biriktirmeyi dusunuyorum ama ben bu paraya ellemesem sadece birikse vergi,şirket gibi seylerle uğraşmama gerek var mı?

Shaco

80+ Bronze
arkadaslar suan kanalım var para kazanması açılalı 4 5 gün oldu hesapta biraz para birikti çekceğimden değil biriktirmeyi dusunuyorum ama ben bu paraya ellemesem sadece birikse vergi,şirket gibi seylerle uğraşmama gerek var mı?
Adsense'den çekilmeyen para için yaptırım uygulanmaz. TR hesabınıza giriş olduğu zaman yükümlülüğünüz var.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adsense'den çekilmeyen para için yaptırım uygulanmaz. TR hesabınıza giriş olduğu zaman yükümlülüğünüz var.
hocam youtubedan gelen para adnsense de nerde gözüküyor

bıraktım

80+ Bronze
Ben de konu açılmışken şunu sormak istiyorum diyelim YouTube’dan belli bir para kazanıyoruz Bağkur ödememiz gerekiyor ya Buda 1500 lira filan heralde ama ben sigortalı bir işte çalışsam bunu ödememe gerek var mı

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
şuanda kazanıyorsun mesela 1 video başına kaç tl kazanıyorsun

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme: