Neler Yeni

Youtube premium abonelik para iadesi

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
Selamun Aleyküm, ios işletim sistemi kullanıyorum. 1 ay ücretsiz youtube abonelik aldım fakat aboneliği iptal etmeyi unuttum. Bir kaç yere girdim iptal ettim, abonelik gitti fakat kartıma para gelmedi. Kime ulaşacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı günler.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İade geleceğini nereden çikarttın. Abonelik sanırım aylık. İptal ile aboneliğin devamı sonlanmış oldu.

şahin doğan

80+ Platinum
Abonelik iptal edince paran geri gelmiyor. Ödediğin ayı kullanmış sayılıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
abdurrahman
Aboneliğini iptal etmişsin gelecek ay otomatik abonelik yapmayacak yani fakat ay sonuna kadar premium olarak kullanmaya devam edeceksin, iade alamazsın diye biliyorum

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Premium gitti arkadaslar ama param gelmedi. 28 de parayi cekmis 28 de direkt yazdim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize çok teşekkür ederim.

şahin doğan

80+ Platinum
Premium gitti arkadaslar ama param gelmedi. 28 de parayi cekmis 28 de direkt yazdim zaten
Premium gitmedi. Sadece aboneliğin iptal oldu. Premium kullanmaya devam edeceksin. Para iadesi diye bir şey yok bu tarz üyeliklerde.

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kardeşim uygulamayı ben kullanıyorum gitmiş herhangi bir indirme vs. yapamıyorum, reklam yiyorum. Sol üstte premium yazmıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Güzel kardeşim uygulamayı ben kullanıyorum gitmiş herhangi bir indirme vs. yapamıyorum, reklam yiyorum. Sol üstte premium yazmıyor.
İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. G.O

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum.İptal ettiysen premium da gider.Hatta Amazon prime üyeliği sonlandırılırken Amazon, bir sonraki ödemeye x günümün olduğunu ve şimdi iptal edersem x gün kadar kullanmayacağımi ve x gününe yakın bir zamanda iptal etmemi öneriyor.Bu da öyle olabilir.
(Amazon üyelik iptalini çok önce denemiştim, hatırlamadığım veya abartılı yazdığım yerler olabilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon prime ile YouTube premiumun işleyişinin aynı olmadığı biliniyorsa o zaman g.o.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum.İptal ettiysen premium da gider.Hatta Amazon prime üyeliği sonlandırılırken Amazon, bir sonraki ödemeye x günümün olduğunu ve şimdi iptal edersem x gün kadar kullanmayacağımi ve x gününe yakın bir zamanda iptal etmemi öneriyor.Bu da öyle olabilir.
(Amazon üyelik iptalini çok önce denemiştim, hatırlamadığım veya abartılı yazdığım yerler olabilir)
Ödediğin ayın premium'u niye gitsin ? Amazonda iptal edince şu şu tarihe kadar premium devam edecek yazıyor.

Ardat80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mekton
Apple mail attım 48 saat içinde inşaAllah size de bilgilendireceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Hocam ben de 3 aylık premium ücretsiz almıştım 4. ayını iptal etmeyi unuttuğum için para çekti aynı gün iptal ettim para iadesi falan olmadı premium da gitti. Yani son gün iptal etmekte fayda var daha para çekemez ama aylık premium gitmiş bilgilendirmek için yazayım d

Top Bottom