Opera GX`dede oluyor arkadaşlarÖncelikle vermiş olduğum linkten Opera Tarayıcı'yı indiriyoruz.
Daha sonra indirdiğimiz dosyayı açıyoruz ve kurulum başlıyor.Opera Web Tarayıcısı | Daha Hızlı, Daha Güvenli, Daha Akıllı | Opera
Varsayılan tarayıcılardan daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı. Gizlilik, güvenlik ve çok daha fazlası için tam özellikli. Daha hızlı, daha iyi Opera tarayıcısını ücretsiz edinin.www.opera.com
Kurulum bittikten sonra Opera'ya giriyoruz ve altını çizmiş olduğum yere tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Tıkladıktan sonra karşımıza gelen yerden Reklamları Engelle seçeneğini aktif ediyoruz.
Alıntıyı görüntüle
İşte bu kadar artık videoları reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
Ben engelliyorum. Gayet de güzel çalışıyor.Bu yöntemlerin hiçbiri ile YouTube reklamlarını engelleyemezsiniz. Opera'dan uzak durunuz, zaten reklam engelleyicisi de oldukça pasif bir engelleyici, doğru düzgün tracker bile engelleyememekte.
Videolar sona sarıp diğer videoya geçmeden tekrar başlatın işe yarıyormobilde ne yapıcaz peki
Bu arada bu mobilBen youtube vanced kullanıyorum.
Güncel youtube arayüzü çok gıcık
Tek sorunu şu. Ara sıra reklam çıkıyor.Vpn düşmanı
Opera güvensiz mi şimdi ben gx kullanıyorumda ona göre tekrar chrome a geçeceğim.Bu yöntemlerin hiçbiri ile YouTube reklamlarını engelleyemezsiniz. Opera'dan uzak durunuz, zaten reklam engelleyicisi de oldukça pasif bir engelleyici, doğru düzgün tracker bile engelleyememekte.
Onun da çaresi bulunur. Şuan engelliyor sonuçta.Siz engellediğinizi sanıyorsunuz, oysa engellenen hiçbir şey yok. 2021'de gelecek olan yeni YouTube reklam politikaları ile de, artık her videoda reklam bulunacak.