paparan varsa cashback ile aylık 8.5tl ye geliyobaşlıktanda anlayacağınız üzere yt premium alınır mı
Youtube vanced devamkebaşlıktanda anlayacağınız üzere yt premium alınır mı
Link atsana beaYoutube vanced devamke
Ama bunları crackli uygulamalar ile yapıyorlar. Ben hem crack vs ile uğraşmayı sevmediğimden hemde ailedeki herkesle kullandığımdan alıyorum (5 kişi kullanabiliyor max)Ben kullanıyorum, sadece reklam çıkmıyor + yt müzik kullanabiliyorsyn yine reklamsız bir de video indirebiliyorsun
Alınır. Öğrenci planı ile 10 TL Papara da kullanırsan 5 TL'ye alırsın aylık. Bu devirde bedava. Vanced gibi uygulamalar kullanacağınıza böyle yapın.başlıktanda anlayacağınız üzere yt premium alınır mı
Ama bunları crackli uygulamalar ile yapıyorlar. Ben hem crack vs ile uğraşmayı sevmediğimden hemde ailedeki herkesle kullandığımdan alıyorum (5 kişi kullanabiliyor max)
geçen arkadaş link atmıştı ama yasak diye sildirmişlerdi ama ben çoktam yükledim bileLink atsana bea
Bir papara alamadım 25 tl gidiyor her ay :/Mantıklı tabi paparayla aile üyeliği 13tlye denk geliyor aylık 13tl para bile değil ve 5 hesap kullanabiliyor.