youtube premium almak mantıklı mı

Vanced indir.

Bence alınır çünkü YT premium olmadan reklamlar çok sıkıyor çok fazla reklam çıkıyor. YT music ve arka planda uygulama da iş yapıyor. Papara ile de ödenince cashback yardımcı oluyor.

Özellikle iPhone kullanıcıları için mantıklıdan da öte bir zorunluluk.
Android ve Windows kullanıcıları için ise parasının hakkını veren bir hizmet. Sadece Youtube Music için bile değer, yanında reklamsız videolar da ekstrası.

Her türlü alınır bayağıdır kullanıyorum sen aynı zamanda zamanı satın alıyorsun reklam izlemeyerek.

Tek ayrıcalık reklam yok, telefonu kapatinca çalışıyor ve video indirip internet olmadan izleyebiliyorsun 1 aylık denemesini kullanmıştım pek işe yaradığını görmedim sadece birkaç saniyelik reklam yoktu o kadar

Android kullanıcılarına önermem aşırı yan uygulama var fakat ios sisteme sahip cihazlarda mantıklı spotify iptal edip yt video ve yt music aktif şekilde kullanıyorum.

başlıktanda anlayacağınız üzere yt premium alınır mı
ben kullanıyorum paparayla. Reklam bazen içinden “öff geçsene ya. hay birdaha çıktı. la videonun ortasında da mı çıktı. eeeee son da da varmış” diye çıldırtıyor. İndirme özelliğini genelde kullanmadım müzik da az kullandım spotify var diye ama hem ucuz (paparayla) hem de yt son zamanlarda reklam işini iyice abarttı. Hadi premium alma da göreyim kafasında.

15 saniye reklam mı olur ya hem de 2 tane üst üste sanarsın yanlış sitelerdesin.

Alınır. 7 TL için bilgilerini başkalarıyla paylaşmana değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,721
Üyeler
184,971
Son üye
Onur33
Geri