Neler Yeni

Youtube premium kanalım hiçbişey yapmadığım halde kapatıldı

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
arkadaşlar ,abim, benim youtube kanalıma premium aile grubuna almıştı 2 aydır sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce abimin kanalı kapandı bugünde benim kanalım kapandı sebebi sizce nedir
abim kurtlar vadisi pusu izliyordu yutubda yada pc ye virüs bulaştığı için olabilirmi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
arkadaşlar ,abim, benim youtube kanalıma premium aile grubuna almıştı 2 aydır sorunsuz kullanıyordum 2 gün önce abimin kanalı kapandı bugünde benim kanalım kapandı sebebi sizce nedir
abim kurtlar vadisi pusu izliyordu yutubda yada pc ye virüs bulaştığı için olabilirmi
Pusu ile alakası yoktur ama virüs bulaşınca hesapta politikasına aykırı hareketler olmuştur hepsi kapanmıştır hocam virüstendir.
Kendi hesabınız için youtube desteğe yazın

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Aile grubunu siz mi satın almıştınız yoksa internette satıştan 5-10 tllik gruplardan bşrtime mi girdiniz?

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aile grubunu siz mi satın almıştınız yoksa internette satıştan 5-10 tllik gruplardan bşrtime mi girdiniz?
abim satın aldı gruba benım kanalıda dahil etti
internetteki gruplardan almadım

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
abim satın aldı gruba benım kanalıda dahil etti
internetteki gruplardan almadım
Bug falan kullandıysa Bi ihtimal ödeme alınmadığı için kapatılmış olabilir. Onun dışında aykırı davranış yada benzeri kural ihlallerinden kapatılmış olabilir.

Mail adresine kapatılan hesaplara dair bilgi gelmedi mi? Youtube desteğe Bi sorsanıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,668
Son üye
zaman kayıbı degil