w00w 80+ Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 335 Reaksiyon skoru 54 Bugün, 09:53 #1 arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı
arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı
Ensar1453 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 1,783 Reaksiyon skoru 725 Bugün, 09:54 #2 Youtube tarafından yasak getirildi Premium kullanın aylık neredeyse sakız parası
Carlo 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 5,697 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 4,061 41 dakika önce #3 w00w yazmış: arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı Devamı için tıklayın... Daha en başında reklam engelleyiciler çalışmamaya başlayınca YouTube Preimum aldım ben. 25 sene önce reklam izlememek için para ödenecek deseler kahretsin derdik.
w00w yazmış: arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı Devamı için tıklayın... Daha en başında reklam engelleyiciler çalışmamaya başlayınca YouTube Preimum aldım ben. 25 sene önce reklam izlememek için para ödenecek deseler kahretsin derdik.