YouTube reklam engelleyici öneri

w00w

80+
Reaksiyon skoru
64
arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Youtube tarafından yasak getirildi
Premium kullanın aylık neredeyse sakız parası

arkadaşlar brave nin reklam engelleyicisi çalışıyordu normalde şuanda çalışmıyor çalışan youtube reklam engelleyici bildiğiniz varmı

Daha en başında reklam engelleyiciler çalışmamaya başlayınca YouTube Preimum aldım ben. 25 sene önce reklam izlememek için para ödenecek deseler kahretsin derdik.

Adguard var yakır takır çalışıyor bende preimum var ama diğer sitelerde baya işe yarıyor Adguard

uBlock Origin öneririm.

Yeni Trendyol hesabı aç, 1 TL'ye Plus üyeliği al, oradan 3 aylığına yeni üyelere özel premium veriyor

Cashback geri ödeme yapan yerlerden ödemeni yaparsın en azından daha da uyguna gelir.

youtubenin reklam engelleyicileri engellediğini duydum ama ben chrome'da bunu kullanıyorum normal haline göre oldukça farkediyor arada sırada geliyor

Bendede adguard var çalışıyor takır takır bazen kapa aç gerekiyor o kadar

firefox kullanın isterseniz

Adguard sorunsuz

Geri