Neler Yeni

Youtube Reklam Verme Hakkında...

Mergen

80+ Bronze
Google ads üzerinden youtube videomun reklamını verecektim. Fakat ön ödemeli kartlar kabul edilmiyormuş :/

Reklam verebileceğim güvenilir başka bir platform var mı ? Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Avolay

80+ Gold
O tip şeylerdense büyük bir kanalın seni tepki videoları arasına koyup övmesi daha yararlı olur :)

Mergen

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O tip şeylerdense büyük bir kanalın seni tepki videoları arasına koyup övmesi daha yararlı olur :)
Benim ki bilgi kanalı, ki zaten yeni açılan bir kanal. Tutacağını düşündüğüm bir video attım ve reklamını vermek istiyorum.

Avolay

80+ Gold
Benim ki bilgi kanalı, ki zaten yeni açılan bir kanal. Tutacağını düşündüğüm bir video attım ve reklamını vermek istiyorum.
Reklamları yararlı bulmuyorum :) Harun Can'a bağış atarak izlemesini sağla Twitchde işe yarar

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Google ads üzerinden youtube videomun reklamını verecektim. Fakat ön ödemeli kartlar kabul edilmiyormuş :/

Reklam verebileceğim güvenilir başka bir platform var mı ? Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.
Bir aile bireyinin ,abinin felan kartını kullanabilirsin (eğer varsa)
En az 15 lira yükleniyor 5 liralık kullanıp 35 liraya 1 haftalık reklam verebiliyorsun Google ADS ten vermen gerek
Ya da büyük bir youtubera reklam parası vereceksin

Mergen

80+ Bronze
Reklamları yararlı bulmuyorum :) Harun Can'a bağış atarak izlemesini sağla Twitchde işe yarar
Bende öyle düşünüyordum fakat eğitimlerini takip ettiğim youtube uzmanları yeni açılan kanallar için yararlı olduğunu belirtiyordu. Belirttiğin yayıncıya da bakacam :)
Bir aile bireyinin ,abinin felan kartını kullanabilirsin (eğer varsa)
En az 15 lira yükleniyor 5 liralık kullanıp 35 liraya 1 haftalık reklam verebiliyorsun Google ADS ten vermen gerek
Ya da büyük bir youtubera reklam parası vereceksin
Onu en son çare olarak düşünüyorum. Çünkü daha sık reklam vermeye başlayacam ve sürekli rahatsız etmek istemem kimseyi. Yine de teşekkürler.

Avolay

80+ Gold
Bende öyle düşünüyordum fakat eğitimlerini takip ettiğim youtube uzmanları yeni açılan kanallar için yararlı olduğunu belirtiyordu. Belirttiğin yayıncıya da bakacam :)

Onu en son çare olarak düşünüyorum. Çünkü daha sık reklam vermeye başlayacam ve sürekli rahatsız etmek istemem kimseyi. Yine de teşekkürler.
Deadpool , Spiderman , Sürekli Dizideki Mordecai bu adam tarafından seslendiriliyor ve Türkiye'de daha sayamayacağın yüzlerce iş yapmış , örnek alınması gereken insandır :)

Mergen

80+ Bronze
Acaba ön ödemeli olmayan bir kart açma gibi bir şansım var mı? hiç anlamam bu kart muhabbetinden :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,076
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero
Top Bottom