Benim ki bilgi kanalı, ki zaten yeni açılan bir kanal. Tutacağını düşündüğüm bir video attım ve reklamını vermek istiyorum.O tip şeylerdense büyük bir kanalın seni tepki videoları arasına koyup övmesi daha yararlı olur
Reklamları yararlı bulmuyorum Harun Can'a bağış atarak izlemesini sağla Twitchde işe yararBenim ki bilgi kanalı, ki zaten yeni açılan bir kanal. Tutacağını düşündüğüm bir video attım ve reklamını vermek istiyorum.
Bir aile bireyinin ,abinin felan kartını kullanabilirsin (eğer varsa)Google ads üzerinden youtube videomun reklamını verecektim. Fakat ön ödemeli kartlar kabul edilmiyormuş :/
Reklam verebileceğim güvenilir başka bir platform var mı ? Bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim.
Bende öyle düşünüyordum fakat eğitimlerini takip ettiğim youtube uzmanları yeni açılan kanallar için yararlı olduğunu belirtiyordu. Belirttiğin yayıncıya da bakacamReklamları yararlı bulmuyorum Harun Can'a bağış atarak izlemesini sağla Twitchde işe yarar
Onu en son çare olarak düşünüyorum. Çünkü daha sık reklam vermeye başlayacam ve sürekli rahatsız etmek istemem kimseyi. Yine de teşekkürler.Bir aile bireyinin ,abinin felan kartını kullanabilirsin (eğer varsa)
En az 15 lira yükleniyor 5 liralık kullanıp 35 liraya 1 haftalık reklam verebiliyorsun Google ADS ten vermen gerek
Ya da büyük bir youtubera reklam parası vereceksin
Deadpool , Spiderman , Sürekli Dizideki Mordecai bu adam tarafından seslendiriliyor ve Türkiye'de daha sayamayacağın yüzlerce iş yapmış , örnek alınması gereken insandırBende öyle düşünüyordum fakat eğitimlerini takip ettiğim youtube uzmanları yeni açılan kanallar için yararlı olduğunu belirtiyordu. Belirttiğin yayıncıya da bakacam
Onu en son çare olarak düşünüyorum. Çünkü daha sık reklam vermeye başlayacam ve sürekli rahatsız etmek istemem kimseyi. Yine de teşekkürler.