Yok hocam kullandım 2 ay 10 tl ye reklam çıkarmadı harikaydı ama şimdi 20 tl her ay vermem reklam çıkarmıycak diye saçmalık bu o zmn bende forumdaki bazı kişileri rahatsız ediyim etmemek için de para istiyim böyle saçmalık olmaz.yt premium alın hocam adblockerlarda bile bazen çıkıyor en iyisi premium almak, cashback sistemi olan kartlar ile 9 TL'ye fln geliyor zaten
Telefonda, televizyonda bedava kurtulmanın bir yolu yok. Gidip ***** saçma apk'lar indirip vanced falan kullanacaksanız buyrun kullanın. Magisk bulunan uygulamalarda ne çıkacağı belli olmaz, bedava peynirde fare kapanında olur. Bundan 1-2 ay önce AdGuard kullanıyordum, web sitelerindeki hatalardan bıkmaya başlamıştım. Bu programların çalışma mantığı, yürütülen kodu yürütmeyi engellemektir. Web sitelerinde reklam koduna benzer o kadar çok kod var ki, ösym sitesinde sınav kağıdını pdf olarak çıkartmak için açılan pencereyi bile reklam olarak algılıyordu..o reklamlardan bedava kurtulacağın yerde 20 yi bırak 5 kuruş dahi vermem eski youtubeyi konuşmayalım bu premium döneminden önce koca videoya tek reklam koyan adamlar premiumdan sonra 3 dakikada reklam koymaya başladılar bana adam gibi avantajlar sunsun 20 yi bırak gelsin servetimi istesin
PC için Adguard kullanıyorum telefon için YouTube VancedYouTube için reklam engelliyi vs bi program veya uzantı var mı acaba