o reklamlardan bedava kurtulacağın yerde 20 yi bırak 5 kuruş dahi vermem eski youtubeyi konuşmayalım bu premium döneminden önce koca videoya tek reklam koyan adamlar premiumdan sonra 3 dakikada reklam koymaya başladılar bana adam gibi avantajlar sunsun 20 yi bırak gelsin servetimi istesin
Telefonda, televizyonda bedava kurtulmanın bir yolu yok. Gidip ***** saçma apk'lar indirip vanced falan kullanacaksanız buyrun kullanın. Magisk bulunan uygulamalarda ne çıkacağı belli olmaz, bedava peynirde fare kapanında olur. Bundan 1-2 ay önce AdGuard kullanıyordum, web sitelerindeki hatalardan bıkmaya başlamıştım. Bu programların çalışma mantığı, yürütülen kodu yürütmeyi engellemektir. Web sitelerinde reklam koduna benzer o kadar çok kod var ki, ösym sitesinde sınav kağıdını pdf olarak çıkartmak için açılan pencereyi bile reklam olarak algılıyordu..
YouTube dışında internet sitelerinin emeğine karşı saygım sonsuz, bilerek kullanmıyorum AdBlock falan. Adamlar bana yararlı içerikler sunuyorsa, hiç uğraşmam yeter ki karşılığını alsınlar. Sevmediğim siteye zaten girmem. Uzun lafın kısası, sadece YouTube için AdGuard kullanmam, gider 20 liramı verir keyfime bakarım. 1.5 sene önce premiumken indirdiğim videolara 1 sene sonra tekrar ödeme yapınca eriştim. YouTube'daki her şarkı veya video spotify'da yok. Bazen bir belgesel falan açıp telefonu kapatıp uyuyorum. Bugün size sağladığı avantaj belki 3'tür, belki 5'tir fakat zamanla bu gelişir.