AdguardYouTube için reklam engelliyi vs bi program veya uzantı var mı acaba
hangimizi sıkmadı ki 3dk video icin 30 saniye reklam izliyorumbenimde öğrendiğim iyi oldu chrome de var mibu eklenti
O kapanmadı mı hala açıksa link atar mısınMobil için Vanced var istersen araştırıp bulabilirsin
Reklam engellemek için işlemci gücü gerekir. İşlemci çok zayıfsa sistemi kastırabilir ama normal bir işlemci ile sorun olmamalı.daha önce add blocker kullandığımda google cpusu coşmaya başlamıştı bilinen bir add blockerdı bence hiç yapma
r5 3600 var çok kötü olduğunu düşünmüyorum hocamReklam engellemek için işlemci gücü gerekir. İşlemci çok zayıfsa sistemi kastırabilir ama normal bir işlemci ile sorun olmamalı.
hocam para vermek istemiyordur büyük ihtimalePremium 20 lira değil mi alabilirsiniz bence.
sırf premiuma teşvik etmek için 5 dakikaya 3 reklam koyan adamların cebini dolduracak değilim kral. Amazon prime desen anlarım adamlar prime avantajlarını hissettiren olaylar yapıyor. Bi avantajı da yok youtube premiumun,arkaplanda video oynatmayı hangimiz doğru düzgün kullanıyor? ya da hangimizin vazgeçilmez özelliği. Allah aşkına arkaplanda müzik dinleyeceksem spotify indiririm deezer indiririm saçma Onun Dışında Arkaplandan Video İzlendiğini Düşünmüyorum Açıkçası Sadece Müzik İçin KullanılırPremium 20 lira değil mi alabilirsiniz bence.
Ben doğru düzgün kullanıyorum. Çokta işime yarıyor. Zaten o reklamlardan kurtulmak için 20 değil 50 dese yine veririm. Ben 3-4 ayrı cihazda kullanıyorum Google ile anlaşmalı adblockler'ı zengin etmeksense google'ı zengin ederim.sırf premiuma teşvik etmek için 5 dakikaya 3 reklam koyan adamların cebini dolduracak değilim kral amazon prime desen anlarım adamlar prime avantajlarını hissettiren olaylar yapıyor bi avantajı da yok youtube premiumun arkaplanda video oynatmayı hangimiz doğru düzgün kullanıyor ya da hangimizin vazgeçilmez özelliği allah aşkına arkaplanda müzik dinleyeceksem spotify indiririm deezer indiririm saçma
o reklamlardan bedava kurtulacağın yerde 20 yi bırak 5 kuruş dahi vermem eski youtubeyi konuşmayalım bu premium döneminden önce koca videoya tek reklam koyan adamlar premiumdan sonra 3 dakikada reklam koymaya başladılar bana adam gibi avantajlar sunsun 20 yi bırak gelsin servetimi istesinBen doğru düzgün kullanıyorum. Çokta işime yarıyor. Zaten o reklamlardan kurtulmak için 20 değil 50 dese yine veririm. Ben 3-4 ayrı cihazda kullanıyorum Google ile anlaşmalı adblockler'ı zengin etmeksense google'ı zengin ederim.
yt premium alın hocam adblockerlarda bile bazen çıkıyor en iyisi premium almak, cashback sistemi olan kartlar ile 9 TL'ye fln geliyor zatenYouTube için reklam engelliyi vs bi program veya uzantı var mı acaba