YouTube Reklamları Sıktı

uBlock Origin ekle geç. Daha iyisi yok

daha önce add blocker kullandığımda google cpusu coşmaya başlamıştı bilinen bir add blockerdı bence hiç yapma
Reklam engellemek için işlemci gücü gerekir. İşlemci çok zayıfsa sistemi kastırabilir ama normal bir işlemci ile sorun olmamalı.

Premium 20 lira değil mi alabilirsiniz bence.

Güvenilir link bulabilirsen mobil için Vanced. Bulamazsan Revanced. Ama yüklemek için PC gerekiyor.

Reklam engellemek için işlemci gücü gerekir. İşlemci çok zayıfsa sistemi kastırabilir ama normal bir işlemci ile sorun olmamalı.
r5 3600 var çok kötü olduğunu düşünmüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam para vermek istemiyordur büyük ihtimale

sırf premiuma teşvik etmek için 5 dakikaya 3 reklam koyan adamların cebini dolduracak değilim kral. Amazon prime desen anlarım adamlar prime avantajlarını hissettiren olaylar yapıyor. Bi avantajı da yok youtube premiumun,arkaplanda video oynatmayı hangimiz doğru düzgün kullanıyor? ya da hangimizin vazgeçilmez özelliği. Allah aşkına arkaplanda müzik dinleyeceksem spotify indiririm deezer indiririm saçma Onun Dışında Arkaplandan Video İzlendiğini Düşünmüyorum Açıkçası Sadece Müzik İçin Kullanılır

sırf premiuma teşvik etmek için 5 dakikaya 3 reklam koyan adamların cebini dolduracak değilim kral amazon prime desen anlarım adamlar prime avantajlarını hissettiren olaylar yapıyor bi avantajı da yok youtube premiumun arkaplanda video oynatmayı hangimiz doğru düzgün kullanıyor ya da hangimizin vazgeçilmez özelliği allah aşkına arkaplanda müzik dinleyeceksem spotify indiririm deezer indiririm saçma
Ben doğru düzgün kullanıyorum. Çokta işime yarıyor. Zaten o reklamlardan kurtulmak için 20 değil 50 dese yine veririm. Ben 3-4 ayrı cihazda kullanıyorum Google ile anlaşmalı adblockler'ı zengin etmeksense google'ı zengin ederim.

Ben doğru düzgün kullanıyorum. Çokta işime yarıyor. Zaten o reklamlardan kurtulmak için 20 değil 50 dese yine veririm. Ben 3-4 ayrı cihazda kullanıyorum Google ile anlaşmalı adblockler'ı zengin etmeksense google'ı zengin ederim.
o reklamlardan bedava kurtulacağın yerde 20 yi bırak 5 kuruş dahi vermem eski youtubeyi konuşmayalım bu premium döneminden önce koca videoya tek reklam koyan adamlar premiumdan sonra 3 dakikada reklam koymaya başladılar bana adam gibi avantajlar sunsun 20 yi bırak gelsin servetimi istesin

YouTube için reklam engelliyi vs bi program veya uzantı var mı acaba
yt premium alın hocam adblockerlarda bile bazen çıkıyor en iyisi premium almak, cashback sistemi olan kartlar ile 9 TL'ye fln geliyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri