huseyinaskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
youtube shorts videolarımdan son attığım video izlenirken diğerleri hiç izlenmiyor neden hepsi izlenmiyor acaba bilen aydınlatabilir mi
çok izlenmeyen şeyler atıyosundur son videon izlenen şeylerdiryoutube shorts videolarımdan son attığım video izlenirken diğerleri hiç izlenmiyor neden hepsi izlenmiyor acaba bilen aydınlatabilir mi
Alıntıyı görüntüle
geneli 10k felan izleniyor ve izlenmesi duruyorçok izlenmeyen şeyler atıyosundur son videon izlenen şeylerdir
para kazanma odaklı gittiğim için en mantıklısı youtube geldi o yüzden bilmiyorum belki geçeiblirimYouTube Shorts kadar garip bir yer yok Tiktok ya da Instagram Reels'e geç derim
Ne tür içerikler atıyorsunuz mesela oyun falan?para kazanma odaklı gittiğim için en mantıklısı youtube geldi o yüzden bilmiyorum belki geçeiblirim
minecraft odaklıNe tür içerikler atıyorsunuz mesela oyun falan?
Mesela çok tutan bir Minecraft içeriği söyleyeyim zengin fakir yapabilirsin tabi biraz çocukça ama baya abone kazanırsın çocuklar da seni çok sever
youtube shorts böyledir banada olmuştu uğraşamadım kapattım kanalı bi izleniyo 10 izlenmiyogeneli 10k felan izleniyor ve izlenmesi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para kazanma odaklı gittiğim için en mantıklısı youtube geldi o yüzden bilmiyorum belki geçeiblirim
Bot Attıysan Bir Anda İzlenmeler Duruyor Reisyoutube shorts videolarımdan son attığım video izlenirken diğerleri hiç izlenmiyor neden hepsi izlenmiyor acaba bilen aydınlatabilir mi
Alıntıyı görüntüle
bot atmadım reis izlenmeler de durmadı sadece en son attığım video 10k izleniyo duruyo yeni video atarsam yine 10k izleniyo duruyoBot Attıysan Bir Anda İzlenmeler Duruyor Reis
kanal ısmı ne kanka bakalım
Oha Lan Hll Olsun Para Kazanıyormusun Reis