Yanında telifin doğuracağı sonuç yazar. Mesela bazı ülkelerde erişim yasağı yiyebilir, para kazanması kapatılabilir veya aynı tür telifi 2 kere daha yemeniz halinde kanalınızın kapatılabileceği yönünde uyarır.Merhaba Youtubeye attığım bir videoda bir şarkıyı kullandım ve Youtube Studio'ya baktığımda telif yediğimi gördüm.Ne ara telif attılarsa 2 dakikada.Her neyse sizce şarkıyı kaldırmassam ne olur?
Tamam teşekkürler hemen kontrol ediyorum.Yanında telifin doğuracağı sonuç yazar. Mesela bazı ülkelerde erişim yasağı yiyebilir, para kazanması kapatılabilir veya aynı tür telifi 2 kere daha yemeniz halinde kanalınızın kapatılabileceği yönünde uyarır.
(Telif hakkı kontrolü siz videoyu yayınlamadan yapılıyor. Böylece telif yemeden para kazanmanın da önüne geçiliyor)
telifin çok daha büyük sonuçlar doğurabildiği de oluyor. para cezası gibi. telif sahibinin uğraşmak istemesine bakar.Yanında telifin doğuracağı sonuç yazar. Mesela bazı ülkelerde erişim yasağı yiyebilir, para kazanması kapatılabilir veya aynı tür telifi 2 kere daha yemeniz halinde kanalınızın kapatılabileceği yönünde uyarır.
(Telif hakkı kontrolü siz videoyu yayınlamadan yapılıyor. Böylece telif yemeden para kazanmanın da önüne geçiliyor)
YouTube'da Content ID dediğimiz otomatik bir sistem var. Videoyu tarıyor ve telif hakkı varsa engelliyor ya da bazı özelliklerini kısıtlıyor.Ne ara telif attılarsa 2 dakikada![]()