Neler Yeni

Youtube ve whatsapp web'de pc aşırı kasıyor

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Yağız Çelik
Oyunların çoğunu 2k ultrada oynuyorum sistem kasmıyo youtube da video'yu aşağıya indirirken veya whatsapp web'de geçmiş mesajlara bakarken neredeyse google çöküyor yardımcı olur musunuz? Google kaynaklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın derdine bak falan demeyin geçmiş bir mesaja bakmam gerekiyo google çöküyo bakamıyorum

kaan07

80+ Bronze
wp web bende fotoğraf atarken falan felaket kasıyor muhtemelen google / tarayıcıdan kaynaklıdır. wp web 'i indirip deneyin belki düzelir

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Oyunların çoğunu 2k ultrada oynuyorum sistem kasmıyo youtube da video'yu aşağıya indirirken veya whatsapp web'de geçmiş mesajlara bakarken neredeyse google çöküyor yardımcı olur musunuz? Google kaynaklı mı?

Adamın derdine bak falan demeyin geçmiş bir mesaja bakmam gerekiyo google çöküyo bakamıyorum
Normal bir şey galiba. Neden bilmiyorum ama bende foto atarken vs kasıyor. Opera kullanıyorum ve yan ekranda kısayol gibi bir şey ile bağlanıyorum bazen açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Tarayıcı veya wpweb kaynaklı bir sorun

DogancanYr

80+ Bronze
Tarayıcı ayarlarından donanım destekli hızlandırmayı aç veya başka tarayıcıya geç.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan

YouTube için şimdi okudum bende opera gx hiçbir kasma vs yok. Ben genelde opera da pencere modunda kullanıyorum alt köşede video dönüyor arkada da işimi dersimi yapıyorum. Kasma hiç yaşamadım. Bazen opera çöküyor ama bu da opera ile ilgili diye tahmin ediyorum

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1713641637555.png

Şu Chrome'un verimlilik modu yüzünden olabilir mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bende de zaman zaman oluyor, genelde olduğunda yeni sürücü gelmiş oluyor güncelleyince geçiyor ilginç bir şekilde.

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube için şimdi okudum bende opera gx hiçbir kasma vs yok. Ben genelde opera da pencere modunda kullanıyorum alt köşede video dönüyor arkada da işimi dersimi yapıyorum. Kasma hiç yaşamadım. Bazen opera çöküyor ama bu da opera ile ilgili diye tahmin ediyorum
ya arkadan video izliyorum internet hızında hiçbir sıkıntı yok videoyu ilerletmek için mouse'u götürücem sanki 1 fps oyun oynuyorum gibi gidiyo

Tarayıcı ayarlarından donanım destekli hızlandırmayı aç veya başka tarayıcıya geç.
hocam nereden açılıyor tam olarak?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
ya arkadan video izliyorum internet hızında hiçbir sıkıntı yok videoyu ilerletmek için mouse'u götürücem sanki 1 fps oyun oynuyorum gibi gidiyo

Ben şuana kadar yaşamadım. Opera kullaniyorsan gx sürümünü kullan daha iyi diyolar. Veya sil tekrar yükle olmazsa başka tarayıcıda dene. Sorun tarayıcı kaynakliysa anlarsın

DogancanYr

80+ Bronze

Ayarlardan: Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan .

Ben şuana kadar yaşamadım. Opera kullaniyorsan gx sürümünü kullan daha iyi diyolar. Veya sil tekrar yükle olmazsa başka tarayıcıda dene. Sorun tarayıcı kaynakliysa anlarsın
Hiç kullanmanı önermem: https://rentry.co/operagx

Top Bottom