Android YouTube Video İndirme Uygulaması Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,662
Normalde YTDLNis kullanıyordum da vaya bir şey denedim, sildim indirdim tekrar olmuyor hata veriyor. Reklamlara uğraştırmayacak uygulama lazım arayüzü kolay.

Tubemate iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reklamsız YouTube için de YouTube revanced öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Android kullanırken Youtube Advanced kullanıyordum şimdiki adı youtube revanced olmuş

Tubemate iyidir

Reklamsız YouTube için de YouTube revanced öneririm
Onu kullanıyorum zaten 4 yıldır falan. Aslında aile premium paketi var ama revanced hem daha iyi hem benim hesap amerika konumu olarak görünüyor giremiyom

Revenced sadece sponsorblock için bile kurulur. YT premium dan daha iyi hizmet veriyolar. Git den stabil sürümü kurun gitsin. İndirmek için de snaptube kullanabilirsiniz. Zamanında Kurtlar vadisinin 97 bölümlük listesini tek tıkla yüksek kalitede indirmiştim. Mükemmel uygulama gene.

• Beğen
Revenced sadece sponsorblock için bile kurulur. YT premium dan daha iyi hizmet veriyolar. Git den stabil sürümü kurun gitsin. İndirmek için de snaptube kullanabilirsiniz. Zamanında Kurtlar vadisinin 97 bölümlük listesini tek tıkla yüksek kalitede indirmiştim. Mükemmel uygulama gene.
revanced/vanced zaten 4 yıldır kullanıyorum da onun içinden indiremiyoz

YT Revanced veya Newpipe önerilir.

revanced/vanced zaten 4 yıldır kullanıyorum da onun içinden indiremiyoz
Yeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun.

Snaptube hem zararlı hem adware, kullanmayınız.

• Beğen
YT Revanced veya Newpipe önerilir.

Yeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun.

Snaptube hem zararlı hem adware, kullanmayınız.
yeni ytye geçmeyi düşünmüyorum. 1 yıl falan gidiyor 1 sürüme geçince. Sorunlarla karşılaşınca değiştiriyorum.

• Beğen
Benim cihaz da skıntı çıkıyo nedense, video donuyo vs vs
Önceki sürümlerde bende de oluyordu. Önerilen güncel sürümü yamalamayı veya signature spoof ayarını açmayı deneyebilirsin.

• Beğen
Normalde YTDLNis kullanıyordum da vaya bir şey denedim, sildim indirdim tekrar olmuyor hata veriyor. Reklamlara uğraştırmayacak uygulama lazım arayüzü kolay.
4K youtube downloader

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,693
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo