Onu kullanıyorum zaten 4 yıldır falan. Aslında aile premium paketi var ama revanced hem daha iyi hem benim hesap amerika konumu olarak görünüyor giremiyomTubemate iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reklamsız YouTube için de YouTube revanced öneririm
libretube bakabilirsinNormalde YTDLNis kullanıyordum da vaya bir şey denedim, sildim indirdim tekrar olmuyor hata veriyor. Reklamlara uğraştırmayacak uygulama lazım arayüzü kolay.
revanced/vanced zaten 4 yıldır kullanıyorum da onun içinden indiremiyozRevenced sadece sponsorblock için bile kurulur. YT premium dan daha iyi hizmet veriyolar. Git den stabil sürümü kurun gitsin. İndirmek için de snaptube kullanabilirsiniz. Zamanında Kurtlar vadisinin 97 bölümlük listesini tek tıkla yüksek kalitede indirmiştim. Mükemmel uygulama gene.
Yeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun.revanced/vanced zaten 4 yıldır kullanıyorum da onun içinden indiremiyoz
yeni ytye geçmeyi düşünmüyorum. 1 yıl falan gidiyor 1 sürüme geçince. Sorunlarla karşılaşınca değiştiriyorum.YT Revanced veya Newpipe önerilir.
Yeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Snaptube hem zararlı hem adware, kullanmayınız.
Benim cihaz da skıntı çıkıyo nedense, video donuyo vs vsYeni sürümde Newpipe API'ı eklediler. Ayarlardan harici indirme butonunu aktive edince indirebiliyorsun.
Önceki sürümlerde bende de oluyordu. Önerilen güncel sürümü yamalamayı veya signature spoof ayarını açmayı deneyebilirsin.Benim cihaz da skıntı çıkıyo nedense, video donuyo vs vs
4K youtube downloaderNormalde YTDLNis kullanıyordum da vaya bir şey denedim, sildim indirdim tekrar olmuyor hata veriyor. Reklamlara uğraştırmayacak uygulama lazım arayüzü kolay.