Yani, ekran kartının CUDA değeri kötü değil yetmesi lazım normalde ama, bilemiyorum. ekran kartında bir sıkıntı olabilir. Garantiye yollamayı deneyebilirsiniz varsa.Evet düzeliyor.
Geçen sene bir yerden hediye olarak gelmişti.Yani, ekran kartının CUDA değeri kötü değil yetmesi lazım normalde ama, bilemiyorum. ekran kartında bir sıkıntı olabilir. Garantiye yollamayı deneyebilirsiniz varsa.
Size ayriyeten teşekkür ederim bayağı vakit ayırdınız.Yani, ekran kartının CUDA değeri kötü değil yetmesi lazım normalde ama, bilemiyorum. ekran kartında bir sıkıntı olabilir. Garantiye yollamayı deneyebilirsiniz varsa.
Yani, bence donanım hızlandırma çok elzem bir şey değil, yaptığı tek şey CPU yerine GPU'ya yük bindirmek. CPU'nuz iyiyse zaten pek bir farkını hissetmezsiniz.Geçen sene bir yerden hediye olarak gelmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size ayriyeten teşekkür ederim bayağı vakit ayırdınız.
Hocam Rami 16 yapsam düzelir mi?Yani, bence donanım hızlandırma çok elzem bir şey değil, yaptığı tek şey CPU yerine GPU'ya yük bindirmek. CPU'nuz iyiyse zaten pek bir farkını hissetmezsiniz.
Belki düzelir. Google çok ram kullanıyorsa belki ondandır.Hocam Rami 16 yapsam düzelir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar bence GPU dan kaynaklanan bir sorun değildir (umarım). Çünkü saatlerce araştırmama rağmen yabancı forumlar dahil elle tutulur bir şey bulamadım. Ekran kartının böyle bir arızası olsa illa birisi konusunu açar ve çözümü bulunurdu diye düşünüyorum.
Olur, deneyebilirsiniz.Monitör konusunda, kasayı bizim Samsung Tv ye bağlayıp denesem olur mu?
O zaman ekran kartında bir problem olabilir, yapıcak pek bir şey yok. bence Donanım şeyini kapatıp öyle kullanın.Evet TV de denedim. Orada da oluyor.